Pantela za precednika

Smešna strana izbora

Pantela za precednika

Ostali sportovi -
Da se pojedinci pitaju, novi šef države bio bi popularni lik s društvenih mreža

Zabavi nikad kraja.Trka za predsednika Srbije dobila je nove kandidate, Pantelu i fudbalski klub Mančester junajted. Fanovi poznate Fejsbuk stranice „Pantela“, iako bez ikakve medijske kampanje, uspeli su da sakupe dva glasa na izborima za novog šefa države.

Sledbenici Pantele imali su dovoljno hrabrosti da na glasačkim listićima dopišu ime svog virtuelnog heroja, za koga smatraju da bi bio pravi izbor za predsednika Srbije. Nije ovo prva akcija članova ove grupe, jer su početkom godine virtuelno napali muzičke spotove američkih zvezda Džastina Bibera i Niki Minaž.

Pored dopisivanja novih kandidata, pojedinci su priliku za izlazak na izbore iskoristili da predstave svoje omiljene fudbalske timove. Tako je jedan od glasača umislio da je ser Aleks Ferguson, pa je ispod svih navedenih političara i njihovih stranaka ispisao prvu postavu engleskog fudbalskog giganta Mančester junajteda. Prema njegovim procenama, tim u kom igraju De Hea, Rafael, Rio, Evans, Evra, Kerik, Skols, Valensija, Nani, Runi i Velbek bio bi nova vladajuća koalicija.

(M. H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track