ŠEŠUM KAPITEN Seka Aleksić: Bravo!
Foto: Profimedia

Pevačica čestitala srpskom rukometašu

ŠEŠUM KAPITEN Seka Aleksić: Bravo!

Ostali sportovi -

Čast je biti novi vođa reprezentacije Srbije. Hvala na ukazanom poverenju, napisao Žarko na Tviteru, a Aleksićeva mu aplaudirala

Selektor muške reprezentacije Srbije Dejan Perić odlučio je da kapitensku traku u nacionalnom timu dodeli Žarku Šešumu, a ova ideja se posebno svidela poznatoj pevačici Seki Aleksić, koja mu je poželela mnogo uspeha.Naime, nakon što je saznao da će preuzeti ulogu kapitena, Šešum se pohvalio na Tviteru:- Velika je čast biti kapiten reprezentacije Srbije. Hvala na ukazanom poverenju i nadam se uspesima!Žarku su prijatelji čestitali na novoj ulozi, a među njima su se našle mnoge poznate ličnosti poput Danila Anđušića i Ivane Maksimović, ali je najupečatljivija poruka koju je dobio od Svetlane Seke Aleksić. Ona mu je poslala dva emotikona, jedan s podignutim palcem, a drugi s aplauzom kao znak podrške u novoj ulozi koju je dobio.Inače, prvu priliku da kao kapiten povede najbolje srpske rukometaše Šešum je imao u petak uveče na Banjici gde su „orlovi“ dočekali nacionalni tim Rusije. Reč je o prijateljskom susretu, koji će reprizu imati dan kasnije u Novom Sadu.

- Kapitenska uloga će doneti i neku dodatnu energiju. To je velika čast za mene. Sa zadovoljstvom ću obavljati funkciju kapitena i nadam se da će biti i nekih lepih rezultata u budućnosti - kaže Šešum.

Pred novim izazovimaDEJAN PERIĆ: Šešum je dugo uz nacionalni timSelektor reprezentacije Srbije odluku da kapitensku traku da Žarku Šešumu obrazložio je činjenicom da je dugo uz nacionalni tim.- Reč je o odmerenom momku koji je vrlo stabilan i znam da će ovu ulogu odigrati na pravi način.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track