SJAJNA PROVERA PRED BARAŽ: Rukometaši Srbije dočekuju Rusiju!
Foto: Profimedia

Bodrimo naše momke

SJAJNA PROVERA PRED BARAŽ: Rukometaši Srbije dočekuju Rusiju!

Ostali sportovi -

Najbolji rukometaši Srbije odigraće dve prijateljske utakmice sa selekcijom Rusije, kako bi se što bolje pripremili za mečeve baraža za Svetsko prvenstvo u Francuskoj.

Prvi meč na programu je u petak od 20 časova u "SC Voždovac" na Banjici, dok će se druga utakmica odigrati dan kasnije u Novom Sadu u SC "Slana bara".

"Rusi su dobar protivnik i prava provera narednog vikenda. Nadam se da ćemo napraviti dobru bazu za baraž u junu. Svi smo zdravi, dobro radimo i željno čekamo te utakmice da vidimo pravo stanje stvari, jer neće biti puno vremena za pripremu mečeva sa Mađarima. Dobro se osećamo i svi smo jako motivisani", rekao je kapitan nacionalnog tima Šešum.

Mečevi baraža protiv Mađarske se igraju 10 juna u Kraljevu i 15. juna u Vespremu.

Ulaz slobodan, ali karta neophodna

Rukometni savez Srbije izdao je saopštenje u vezi sa predstojećim prijateljskim duelima sa selekcijom Rusije.

Ulaz je slobodan, ali se ipak mora obezbediti karta.

- za utakmicu koja se igra u PETAK, 08.04.2016 god. u BEOGRADU, SC "Voždovac" na Banjici, klubovi karte mogu trebovati do četvrtka 07.04.2016, mejlom na dubravac@rsb.org.rs ili na telefon 011 3629126, 3629127. Trebovane karte se mogu preuzeti u petak do 15,00 časova, u prostorijama Rukometnog saveza Beograda.

- pojedinci će karte moći da preuzmu na blagajni SC "Voždovac" na Banjici u petak od 16,00 časova, na dan utakmice ceo dan.

- za utakmicu koja se igra u SUBOTU, 09.04.2016 god. u NOVOM SADU, SC "Slana bara", karte se mogu trebovati i preuzeti svaki radni dan do petka 08.04.od 08 do 16 časova, mejlom na rkvojvodina1@gmail.com ili na telefon 021 410258. Karte se mogu preuzeti i u subotu, 09.04. na dan utakmice na portirnici SC "Slana bara".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track