RUKOMETAŠI IMAJU KECA U RUKAVU: Žarko Šešum veruje u plasman na SP
Foto: Fonet

Poznat recept za Mađare

RUKOMETAŠI IMAJU KECA U RUKAVU: Žarko Šešum veruje u plasman na SP

Ostali sportovi -

Kapiten rukometne reprezentacije Srbije Žarko Šešum rekao je da je u predstojećim utakmicama plej-ofa za Svetsko prvenstvo 2017. godine Mađarska u blagoj prednosti, pošto će igrati revanš na svom terenu, ali da njegova ekipa ima "keca u rukavu".

"Da kažemo da zbog revanša koji igramo na 'vrućem' terenu u Vespremu Mađari imaju malu prednost ali poznajemo se stvarno dobro. Igrali smo što u duelima reprezentacija, što klubova, a mnogo i kao saigrači. Iako imaju novog selektora ne očekujem da će mnogo drugačije da igraju, mada će sastav u odnosu na dva prošla prijateljska meča da bude znatno drugačiji. Imamo džokera u rukavu. Spremni smo i na iznenadjenja, ali i mi imamo keca u rukavu" .

Šešum je odigrao 130 utakmica za državni tim i postigao je 348 golova."Treniramo već nekoliko dana i tvrdim da sve izgleda dobro. Svi smo došli zdravi, a sitniji problemi uzrokovani dužinom sezone nas ne sprečavaju u radu. Sve to je samo posledica napora. Sve što smo radili tokom ovih kratkih priprema je baš dobro, svaka vežba ima smisao i svrhu, što nam je i najbitnije jer nemamo mnogo vremena da se pripremimo za dvomeč sa Mađarima" - naveo je Šešum.

Rukometaši Srbije igraju sutra od 18 časova u Kraljevu protiv Mađarske, prvu utakmicu plej-ofa za Svetsko prvenstvo 2017. godine u Francuskoj. Revanš utakmica igraće se 15. juna od 20 časova u Vespremu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track