NIkola Stevanović: Preko Nefzija do svetske titule

meč za titulu

NIkola Stevanović: Preko Nefzija do svetske titule

Ostali sportovi -
Moram da pobedim Nefzija da bih na stekao pravo da se borim za titulu svetskog prvaka. Verujem da ću opravdati očekivanja i sve ono što se od mene očekuje, rekao je Stevanović, koji u petak brani titulu interkontinentalnog prvaka u polusrednjoj kategrojiji u verziji IBF

BEOGRAD - Najuspešniji srpski bokser Nikola Stevanović održao je pokazni trening u Beogradu i tom prilikom rekao da veruje da će pobediti Belgijanca Ajuba Nefzija koji je kazao da ne razmišlja o porazu.

"Moram da pobedim Nefzija da bih na stekao pravo da se borim za titulu svetskog prvaka. Verujem da ću opravdati očekivanja i sve ono što se od mene očekuje", rekao je Stevanović, koji u petak brani titulu interkontinentalnog prvaka u polusrednjoj kategrojiji u verziji IBF.

Nefzi je doputovao u Beograd i pokazao da je pun samopouzdanja.

"Došao sam da pobedim i da se vratim kući sa šampionskim pojasom. O porazu ne razmišljam. Dobro sam se spremio i radujem se borbi sa Stevanovićem, o kome sam čuo samo lepe stvari", rekao je Nefzi.

Stevanović je nedavno napunio 25 godina. U karijeri ima 22 pobede (osam nokautom) i jedan poraz. Nefzi ima 32 godine i učinak od 17 trijumfa (tri nokautom), jednog poraza i jednog nerešenog meča.

Karte za meč Stevanović - Nefzi se prodaju na blagajni Hale sportova, najjeftinije karte koštaju 300 dinara za stajanje, a najskuplje, za prvi red, su čak po 20.000 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track