SEKS SKANDAL MUHAMEDA ALIJA: Na orgijama posle borbe bilo je nekoliko muškaraca i desetak devojaka
Foto: Instagram Printscreen

Najveći i najlepši

SEKS SKANDAL MUHAMEDA ALIJA: Na orgijama posle borbe bilo je nekoliko muškaraca i desetak devojaka

Ostali sportovi -

Samo nekoliko dana posle smrti legendarnog boksera Muhameda Alija, u javnost je dospela priča o njegovom snimku za odrasle iz 60-ih godina.

Barbara Mensa traži 100.000 dolara za snimak na kom Ali pokazuje grupi žena zašto je "najveći" na žurci organizovanoj posle jedne od borbi.

"Niko nema ništa poput ovoga. Želim da za snimak dobijem koliko god je moguće. Muhamed nikad nije mogao da se obuzda pored lepe žene, bez obzira na to da li je udata ili ne.", izjavila je 70-godišnja Mensa za Miror.

Boxing legend Muhammad Ali’s secret daughter yesterday maked a passionate plea to his family: “Let me see him one last...

Posted by Oluwagbeyide Isaac Olamide on Sunday, June 5, 2016

Nekoliko dana pre Alijeve smrti, Barbara (iz Hjustona, Luzijana) je na Fejsbuk postavila sliku sa jedne od ovih žurki, na kojima je tada poznati glumac Leon Ajzak Kenedi sa nepoznatom ženom u donjem vešu. Ona tvrdi kako je žurkama prisustvovalo nekoliko muškaraca, uključujući Alija i oko desetak devojaka.

Leon Isaac Kennedy after gumbo

Posted by Barbara Mensah on Sunday, June 5, 2016

Ako ne uspe da proda film, Mensa planira da objavi biografiju o svom životu sa bokserskom legendom. Naime, ona ga je upoznala 1967. kada je imala samo 17 godina, u vreme njegovog drugog braka sa Belindom Bojd.

"Uvek me je oslovljavao i ophodio se prema meni kao prema svojoj supruzi, nikad kao skrivenoj ljubavnici", nastavlja ona.

Prisustvovala je čuvenim borbama sa Džoom Frejzerom u Manili i sa Džordžom Formanom u Zairu (današnji Kongo) 1974. Njena ćerka Kjursti Mensa smatra da nema sumnje da je ona Alijeva ćerka, a tvrdi da ima i dokaz u vidu testa očinstva. Ukoliko je to istina, ona bi onda bila deseto dete teškaša iz Luzijane. Tridesetpetogodišnja Kjursti kaže da su njegove posete prestale kad se oženio sa Loni, poslednjom suprugom, 1986. godine.

"Prestao je da dolazi. Kako su godine prolazile, on je sve više oboljevao. Ona (Loni) ga je naterala da prekine svaki kontakt sa mnom i to me je skrhalo.", izjavila je Kjursti za Miror 2014. godine posle molbe da poseti oca. Kaže da ga je poslednji put videla na potpisivanju autograma kad joj je bilo 15 godina, a u to vreme se združila sa još jednim Alijevim otuđenim detetom, Muhamedom Alijem Mlađim.

Barbara mensah before I went inside Muhammed ali funeral

Posted by Barbara Mensah on Thursday, June 9, 2016

Barbara na sahrani

(RT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track