(FOTO) TURNIR ZA MEDIJE: Novinari se oprobali u kuglanju, čunjevi padali ko pokošeni
Foto: Miloš Bjelinić

Predstavnici medija se dobro snašli

(FOTO) TURNIR ZA MEDIJE: Novinari se oprobali u kuglanju, čunjevi padali ko pokošeni

Ostali sportovi -

Povodom obeležavanja petog rođendana Žabac bouling kluba u dvorani Pinki održan je turnir u kuglanju pod nazivom "Poziv koji se ne odbija" ,namenjen predstavnicima medija.

Postupili smo u skladu sa nazivom turnir i nismo zažalili.Osim novinara Kurira, veliki broj predstavnika ostalih medijskih kuća prihvatio je izazov i oprobao se u kuglanju. Neki prvi put, a neki su već redovni u ovom sportu. Kolege sa RTS imaju zavidan staž u kuglani što se videlo i na stazama. Čunjevi su pred njihovim bacanjima padali ko pokošeni, pa su zasluženo odneli prva dva mesta. Vodeći ljudi bouling kluba Žabac imali su mnogo razloga za zadovoljstvo.

- Kuglanje je zabava za sve ljude, od 7 do 77 godina. Naša misija je da kuglanje približimo svima i dokažemo da u ovom vidu sporta i rekreacije ne postoje ograničenja - poručio je Viktor Jovanović, menadžer Žapca.Odličnoj atmosferi doprineo je mladi stend ap komičar Aleksandar Jovanović, koji je u ulozi moderatora sjajno zabavio prisutne zvanice i najboljima uručio nagrade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track