(VIDEO) DRAMI NEMA KRAJA: Strahuje se od terorističkog napada na Trci oko Francuske
Foto: Reuters

Haos ne prestaje

(VIDEO) DRAMI NEMA KRAJA: Strahuje se od terorističkog napada na Trci oko Francuske

Ostali sportovi -

Nakon terosističih napada koji su zadeseli Francusku, strahuje se da bi isti mogli da se ponove na sportskoj manifestaciji Trka oko Francuske koja traje do 24. jula.

Biciklističko takmičenje Trka oko Francuske startovalo je 2. jula, a završetak je predviđen u Parizu na Jelisejskim poljima 24. jula.

Zbog novonastale situacije, starhuje se da bi upravo ova sportska manifestacija bila idelano mesto za novi teroristički napad.

U Francuska je nedavno bila domaćin Evropskog prvenstva u fudbalu, čiji je početak protekao uglavnom u borbi policije sa huliganima, ali mesta za terorizam nije bilo.

Na francuskoj obali u Nici, ubijene su 84 osobe kada se napadač kamionom zaleteo u masu ljudi koji su prazničnoj atmosferi čekali vatromet na plaži.

Francuska je opet zavijena u crno, a veliki broj sportista izrazilo je šok i zabrinutost zbog velikog i učestalog broja terorističih napada.

Barselona i Mančester junajted su prvi uputili reči podrške porodicama žrtava uz poruku da sve ovo mora pod hitno da prestane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track