Najnovije vesti

ČESTITKE ODBOJKAŠIMA Nikolić, Vučić i Gojković: Učinili ste nas ponosnim
Foto: FIVB

Čestitka državnog vrha

ČESTITKE ODBOJKAŠIMA Nikolić, Vučić i Gojković: Učinili ste nas ponosnim

Ostali sportovi

Predsednik Republike Tomislav Nikolić, u ime svih građana Srbije, čestitao je odbojkaškoj reprezentaciji Srbije osvajanje Svetske lige.

"Olimpijskom, svetskom i evropskom zlatu dodali ste i najsjajnije odličje Svetske lige, prvi put u istoriji srpske odbojke. Danas ste svojom upornošću, trudom i slogom otvorili novu stranicu srpske odbojke. Čestitam vam u ime svih građana Srbije, koje ste večeras učinili ponosnim", naveo je Nikolić u poruci.

 

Premijer Srbije Aleksandar Vučić čestitao je muškoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije osvajanje prvog mesta u Svetskoj ligi.

 

"Prvo odbojkaško zlato za Srbiju u Svetskoj ligi! Momci, svaka čast, ušli ste u istoriju", naveo je premijer Vučić na Tviteru.

 

 

 

 

 

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestita je odbojkašima Srbije na osvajanju Svetske lige.

 

"U ime Narodne skupštine i lično ime upućujem vam iskrene čestitke na osvajanju Svetske lige u Krakovu. Briljantnom igrom u finalnoj utakmici, predanim radom i timskim duhom doneli ste Srbiji istorijsku pobedu u finalu Svetske lige i prvo zlato na ovom takmičenju. Svaka čast!", napisala je Gojković u čestitci.

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...