NEZAPAMĆEN SKANDAL: Nema ko da kazni davitelja deteta (18)!
Foto: Marina Lopičić

Spasojević bez suspenzije

NEZAPAMĆEN SKANDAL: Nema ko da kazni davitelja deteta (18)!

Ostali sportovi -

Direktor rukometne reprezentacije Srbije uhvatio za vrat i gurnuo kadetskog reprezentativca Uroša Pavlovića (18), a u Savezu se bave predsedničkim izborima

Divljački napad direktora muških rukometnih reprezentacija Srbije Vladice Spasojević nad kadetskim reprezentativcem Urošem Pavlovićem (18) mogao bi da prođe nekažnjeno jer se u Rukometnom savezu Srbije trenutno svi bave predstojećim izborima za novog predsednika, koji su zakazani za 11. septembar.Do tada, ovaj sporni detalj sa EP u Hrvatskoj, na kojem su „orlići“ zauzeli osmo mesto, mogao bi da padne u zaborav, a sam Spasojević je svestan da je pogrešio.

Divljački... Vladica Spasojević brutalno izvodi Pavlovića iz igre i davi ga na klupi
Divljački... Vladica Spasojević brutalno izvodi Pavlovića iz igre i davi ga na klupi

Priznajem krivicu- Razgovarao sam s ljudima iz Partizana, čiji je Pavlović član, pričao s predstavnicima Saveza i poslaću svoj izveštaj. Trenutno su izbori, ali ne znam da li će biti kazne i kakva će ona biti - kaže Spasojević i nastavlja:- Priznajem da sam pogrešio, malo jače sam uhvatio Pavlovića, ali nemojte od mene praviti divljaka i huligana. Uroš je moje dete i uveren sam da će biti jedan od najboljih odbrambenih igrača Srbije u budućnosti, da ne kažem srpski Didije Dinar. Bio je dekoncentrisan, drugi put u dva dana napravio je pogrešnu izmenu, a samo nekoliko trenutaka ranije rekao sam mu da sedne na kraj klupe. Međutim, on je ušao u igru, napravio grešku koja se događa jednom u deset godina i odreagovao sam neprimereno.Nekadašnji proslavljeni reprezentativac, a sada visoki funkcioner Rukometnog saveza Srbije kaže da se posle ovog EP prijateljski rastao s Pavlovićem i da između njih ne postoji nikakva tenzija.

Nisam ga napao- Uroš je visok 195 centimetara i težak više od 100 kilograma, pa je glupo reći da sam ga ja napao. Samo sam mu skrenuo pažnju na grešku, ali, ponavljam, priznajem da sam to uradio na malo agresivniji način. S njim sam posle toga najnormalnije razgovarao i pred naredni meč mi je rekao: „Samo da ponovo ne napravim neku grešku“, a prilikom povratka s prvenstva pozdravili smo se i izljubili. Tu decu poznajem i, da je ljut i da mi je zamerio, sigurno bih to video u njegovim očima - kaže Spasojević.

Izvinjenje majci i ocuZVAĆU RODITELJE DA IM OBJASNIMVladica Spasojević kaže da se još nije čuo s Pavlovićevim roditeljima.- Nisam zvao njegove roditelje, to ću sigurno uraditi, ali sačekaću da se malo stiša gužva. Njegova majka je bila u Hrvatskoj, zna šta se dogodilo, a ja ću ih pozvati. Ne bežim od toga, jer sam i sam roditelj, pa znam kako to može da izgleda - kaže Spasojević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track