Najnovije vesti

Ministar Vanja Udovičić otvorio halu u Bojniku
Foto: MOS

Da se mladi bave sportom

Ministar Vanja Udovičić otvorio halu u Bojniku

Ostali sportovi
00:00h

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić otvorio je danas sportsku halu u Bojniku, površine oko 2.500 kvadratnih metara.

Dvorana se sastoji od borilišta, sportske hale sa tribinama kapaciteta za 1.000 gledalaca, pratećih prostorija, administrativno upravnog dela i tehničkih prostorija.

"Odgovorno želimo da pošaljemo poruku svim građanima Republike Srbije da jednako gledamo Srbiju ne posmatrajući je kroz Beograd, želimo da posmatramo i one opštine koje se smatraju najnerazvijenijim, upravo one zaslužuju još veću pažnju, odgovorniji način poslovanja i same strukture u opštini kao i rukovodećih ljudi. Izgradnjom ovakve sale omogućićemo organizaciju međunarodnih takmićenja, a ako pričamo o budućnosti i mladima sa juga omogućićemo bavljenje svim sportovima", istakao je Udovičić.

Osim ministra omladine i sporta Vanje Udovičića otvaranju sportske hale prisustvovali su i državni sekretar za sport Predrag Peruničić, direktor Zavoda za sport i sportsku medicinu Goran Bojović, kao i direktorka Antidoping agencije Rublike Srbije Milica Vukašinović-Vesić.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track