Čavić slavio sa Đerisilo i devojkom!

Paparaco

Čavić slavio sa Đerisilo i devojkom!

Ostali sportovi -
Najboljem srpskom plivaču osvajanje zlatne medalje srdačno čestitala bivša devojka Ivana Đerisilo pred njegovom sadašnjom izabranicom

Samo nek je veselo.Prava sportska fešta na „Fristajleru“! Milorad Čavić i odbojkašice Srbije proslavljali su velike uspehe, a poznati beogradski splav ljuljao od đuskanja.

Najbolji srpski plivač je sa svojim društvom slavio je osvajanje zlatne medalja na EP, a slučajno (ili ne?) na galeriji splava prolazu na Olimpijske igre veselile se se odbojkašice, pa i Čavićeva bivša devojka Ivana Đerisilo. U jednom trenutku Ivana je prišla Čavketu i srdačno mu čestitala, što nije promaklo budnom oku glumice Milice Milosavljević, njegove sadašnje ribe, koja je za svaki slučaj „iskontrolisala“ situaciju.

Ivana brzo prebolela Čavića
Ivana brzo prebolela Čavića

Čavić i devojka mu Milica
Čavić i devojka mu Milica

Zezali se Mačvan i PaunKrilni centar Partizana Milan Mačvan je odmah po povratku iz Novog Sada, gde su crno-beli izborili plasman u finale plej-ofa, stigao na „Fristajler“. Tu ga je čekao drugar iz reprezentacije Ivan Paunić. Društvo se opustilo, pa tih nekoliko sati niko nije mnogo razmišljao o košarci.

Teo i Maja odvojenoMiloš Teodosić pustio je svoju devojku Maju Ognjenović da slavi s drugaricama na galeriju, dok je on kulirao sa svojom ekipom u jednom separeu u drugom delu splava. Najpoznatiji srpski sportski par konačno je dobio priliku da više vremena provede zajedno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track