SPEKTAKL: Olimpijci opet pred Beograđanima na Sajmu sporta!
Foto: OKS

Besplatno na Sajam sporta

SPEKTAKL: Olimpijci opet pred Beograđanima na Sajmu sporta!

Ostali sportovi -

Sportska manifestacija kraj Save održaće se u organizaciji Sportskog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, pod sloganom „Sport je zakon“

Veliki broj srpskih olimpijaca okupiće se u Beogradu od 25. do 27. novembra, gde će uveličati međunarodni Sajam sporta pod kupolama Beogradskog sajma.

Softbol... Novi olimpijski sport na sajmu pred Beograđanima
Softbol... Novi olimpijski sport na sajmu pred Beograđanima

Posetiocima će svi sportovi biti predstavljeni na jednom mestu, a svaka disciplina imaće svog prezentera, među kojima će biti momci i devojke iz Rio de Žaneira.Sportska manifestacija kraj Save održaće se u organizaciji Sportskog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, pod sloganom „Sport je zakon“. Ono što će kao i prošlih godina obradovati sve jeste podatak da će ulaz sva tri dana biti - besplatan.- Pripremili smo brojna iznenađenja, više od 20 terena za aktivaciju, poligon za atletiku i kros-fit, trambulinu, tatami za borilačke sportove, kavez s mrežom za kriket, softbol i bejzbol, ski-skakaonicu i još mnogo toga. Ponosan sam što smo se približili svetskim trendovima i omogućili našim posetiocima da se besplatno oprobaju u sportovima nove generacije - istakao je Nemanja Svjetličić, direktor Sajma sporta.G. A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track