SVI ŠOKIRANI: Evo ko je izdao porodicu ŠUMAHER! I dalje nudi sliku bolesnog Mihaela za milion evra!
Foto: Profimedia

Tuga

SVI ŠOKIRANI: Evo ko je izdao porodicu ŠUMAHER! I dalje nudi sliku bolesnog Mihaela za milion evra!

Ostali sportovi -

Porodica sedmostrukog svetskog šampiona u F1 Mihaela Šumahera još nije pronašla osobu koja medijima nudi fotografiju slavnog vozača, koji se oporavlja od teške povrede glave.

Nemački mediji podsećaju da je neimenovana osoba snimila Šuhamera kako leži u bolničkom krevetu, a za ovu fotografiju traži milion evra. Pojedini mediji prenose informacije da je fotografiju napravila osoba, koja je bliska porodici Šumaher.Nemačko tužilaštvo pokrenulo je istragu protiv neimenovane osobe, koja je za tajno snimljene fotografije bolesnog Šumahera od raznih medijskih kuća tražila milion evra. Ova osoba već danima pokušava da proda fotografiju medijima, ali novih informacija nema.

Mediji kojima je ponuđena fotografija ne žele da sarađuju sa tužilaštvom i policijom, a porodica Šumaher je podnela krivičnu prijavu protiv NN osobe. Ako neko kupi spornu fotografiju niko neće moći da spreči da ona bude objavljena."To je neko kome su verovali. To je neko ko je imao neometan pristup sobi u kojoj leži Mihael. Vreme će da pokaže pravu istinu. Da li je fotografiju zaista napravio prijatelj, što je stvarno i tužno i ružno ili neko od medicinskih radnika ili članova obezbeđenja", navodi izvor blizak nemačkim medijima.Šumaher se oporavlja od teške povrede glave, koju je zaradio na skijanju u Francuskoj 29. decembra 2013. godine. On je bio jedno vreme u indukovanoj komi u bolnici u Grenoblu, a sada je na rehabilitaciji u svom domu u Švajcarskoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track