Vesela družina

(KURIR TV) KURIR UVEO OLIMPIJCE U NOVU GODINU: Tek ćemo osvajati medalje!

Ostali sportovi -

Naši uspešni sportisti otkrivaju kako se pripremaju za najluđu noć i govore šta žele sebi, a šta vama u 2017.

1 / 4 Foto: Stefan Jokić

Odbrojavanje je počelo. Nova godina samo što nije stigla, a mi smo poželeli da zavirimo u onaj deo života naših sjajnih sportista u kom se pripremaju za najluđu noć. I super smo se proveli!Okupilo se na jednom mestu mnogo osvajača medalja, velikih šampiona, a možemo da konstatujemo i divnih mladih ljudi. Veseli i raspoloženi, dočarali su nam svoje pripreme za doček Nove godine. U lepom ambijentu salona „Emezeta“ družili smo se sa Tijanom Bogdanović (tekvondo), Milenom Rašić, Anom Lazarević (odbojka), Milicom Starović (kajak), Stefanom Birčevićem (košarka), Aleksandrom Kukoljem (džudo) i Radomirom Drašovićem (vaterpolo), a ulogu „reditelja“ na sebe je preuzeo Nikola Rađen u ime „Vind sporta“.

Trio fantastiko: Tijana Bogdanović, Stefan Birčević i Milica Starović
Trio fantastiko: Tijana Bogdanović, Stefan Birčević i Milica Starović

Počeli smo uz kaficu, saznali šta asovi žele sami sebi, a onda i čitaocima Kurira, odnosno žiteljima Srbije, pa prešli na šminkanje, presvlačenje i doterivanje za doček. Usput smo natrčali i na Deda Mraza (kakva bi do novogodišnja noć bila bez dobroćudnog bradonje), koji nam je podelio poklončiće (bombone) i ulepšao nam ionako sjajan dan.Radomir Drašović vaterpolo1 Pre svega bih svima poželeo zdravlje. Uz to dođu i sreća i uspeh i ono što je najbitnije. Sebi na sportskom planu želim da s Partizanom odbranim duplu krunu.Stefan Birčević košarka2 Mnogo sreće i zdravlja i uspešnu 2017. Želim da ove godine svi porade na natalitetu jer nas je sve manje. Sebi želim napredak, da pokušamo da crno-belima vratimo sjaj koji su imali prethodnih godina.Milica Starović kajak

Lepa za medalju - Milica Starović
Lepa za medalju - Milica Starović

3 Želim svima što i sebi. Mnogo zdravlja, sreće, radosti i što više lepih trenutaka. Kao i svake godine, lične ambicije su uvek velike. Želim da nam ne zafali sportske sreće kada bude potrebna. Ako medalje i ne budu najsjajnije, želim da budem zadovoljna rezultatom.Tijana Bogdanović tekvondo4 Čitaocima Kurira i svim ljudima u Srbiji želim na prvom mestu ljubav najbližih. Mnogo sreće i uspeha u svim aspektima života. Sebi želim još sjajnih medalja i da se zajedno radujemo, jer smatram da su to zajednički uspesi.Ana Lazarević odbojka

Ana Lazarević
Ana Lazarević

5 Želim da svi budu zdravi u 2017, da imaju poštovanja jedni prema drugima, da budu strpljivi, smireni i da ostanu pozitivni. Volela bih da sa Olimpijakosom ponovim rezultate iz 2016, a imam i neke želje koje bih zadržala za sebe.Aleksandar Kukolj džudo6 Moja želja samom sebi i ona koju želim svima se ne razlikuju. Svima želim mnogo sreće, ljubavi i zdravlja. Da naporno rade i ostvare ono što požele i da im to ne padne mnogo teško.Milena Rašić odbojka7 Želim vama i vašim porodicama prvo ono najvažnije - zdravlje! Mnogo sreće, ljubavi i da vam se sve želje i planovi ostvare. Što se mene tiče, želim da mi porodica bude srećna i zdrava i da me povrede, kojih se najviše plašim, zaobiđu. Da nastavimo što smo počeli prošle godine i predstavimo Srbiju u najlepšem svetlu.

Odbojkaške dive... Ana Lazarević i Milena Rašić
Odbojkaške dive... Ana Lazarević i Milena Rašić

Deda Mraz sankanje8 U susret Zimskim olimpijskim igrama sebi želim zlatnu medalju u sankanju, disciplina irvas, a čitaocima Kurira da nastave da bodre srpsku reprezentaciju u svim sportovima. Poklone više nemam pa iznenađenja tražite svaki dan u Kuriru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track