ODE MILICA U SKIJAŠICE: Zlatna tekvondoistkinja uživa na Kopaoniku
Foto: Instagram

Zima

ODE MILICA U SKIJAŠICE: Zlatna tekvondoistkinja uživa na Kopaoniku

Ostali sportovi -

„Skijanje se brzo uči, ko je blesav da sedi kući“, kao da je pevala naša uspešna sportistkinja dok je pozirala s dečkom na našoj planinskoj lepotici

Nije uzela novu olimpijsku medalju, ali je - zaslužila odmor. Zbog onog zlata iz Londona 2012. Milici Mandić biće oprošten svaki neuspeh, pa i ovaj poslednji iz Rija.

Naša tekvondoistkinja trenutno uživa s dečkom Markom Đuričićem na Kopaoniku. Red skijanja, red opuštanja na planinskom suncu, red ispijanja kafa i kuvanog vina, a ko zna, možda padne i neka borba u snegu s obzirom na to da je Miličin dečko takođe reprezentativac Srbije u tekvondou.

Na njihovim licima može se primetiti da im prija zimski odmor, a dok je pozirala, naša sportistkinja kao da je zapevala čuveni hit Bijelog dugmeta: „Skijanje se brzo uči, ko je blesav da sedi kući“.I zaista, baš u tom stilu Milica i Marko uživaju u zimskoj idili na našoj planinskoj lepotici pred nove izazove koji ih očekuju u 2017. godini, pre svih Svetsko prvenstvo na kojem Mandićeva ima velike ambicije.

Milan Nastić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track