NEMANJA VICO ZA SPAS PARTIZANA: Bez klubova nema ni reprezentacije
Foto: Saša Pavlić

Dogorelo

NEMANJA VICO ZA SPAS PARTIZANA: Bez klubova nema ni reprezentacije

Ostali sportovi -

Nije nikakva novost da je klupski vaterpolo u Srbiji pao na veoma niske grane i da se takmičenja održavaju samo na osnovu entuzijazma.

Ipak, sudeći po broju vaterpolista koji se poslednjih dana uključuju u akciju sajta www.volimpartizan.net i apeluju za spas crno-belih, čini se da nikada nije bilo toliko kritično kao sada. Jedan od njih je i Nemanja Vico, momak koji ima veoma sveža sećanja na dešavaja u klubu sa Banjice.

"Želeo bih da kažem da je Partizan u ovoj situaciji bio mnogo puta, ne samo sada. Da je pravio rezultate samo zbog trenera i igrača koji su se borili i izdržavali sve nepogode koje su zadesile klub. Koliko Partizan još može da izdrži i izvuče ne znam, ali znam da su uslovi jako loši sto se tiče daljeg izbacivanja dobrih igrača", kaže Vico i naglašava:

"Skoro svi igrači koji igraju za našu reprezentaciju, koja je osvojila sve što se može osvojiti i koja pokazuju silu poslednje tri godine, su prošli Partizanovu školu. Činjenica je da bez adekvatnih uslova u svim klubovima u Srbiji, pogotovo u Partizanu neće biti igrača kakvih sadašnja reprezentacija ima."

Ono što je najviše "zabolelo" bivšeg igrača crno-belih je činjenica da se klub preselio sa Banjice jer zbog hladne vode nije moguće igrati u matičnom bazenu Partizana.

"Nisam mogao da verujem da utakmica Lige šampiona nije odigrana na Banjici gde su najveće pobede i najbolje igre prikazane. Podržao bih moje drugove kojih imam dosta u sadašnjoj ekipi da nastave da se bore i nižu uspeh. Njima je najteže trenutno i nadam se da će izdržati po ko zna koji put i prebroditi sve nepogode. Spasimo naš Partizan i vaterpolo!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track