POPULARNOM DOKTORU NIJE DOSTA: Rosi želi da se trka na četiri točka!
Foto: Reuters

Legenda ne odustaje

POPULARNOM DOKTORU NIJE DOSTA: Rosi želi da se trka na četiri točka!

Ostali sportovi -

Najpopularniji motociklista svih vremena Valentino Rosi dobio je novo "oružje" - motor "jamaha M1" i priprema se za predstojeću Moto GP sezonu u kojoj želi da uzvrati udarac Marku Markezu i zaokruži broj titula na deset.

Popularni Vale, međutim, sve više razmišlja i o drugim izazovima, i to na četiri točka! Italijan je priznao da ima veliku želju da se pojavi na prestižnom reliju Dakar, kao i jednoj od najnapornijih trka na svetu 24 sata Le Mana.- Jedan od mojih ciljeva je da učestvujem na reliju Dakar, ali to je izuzetno teško i potrebno je da budem maksimalno spreman. Ipak, želim to da uradim u automobilu jer je na motoru preopasno - rekao je Rosi i dodao:

- Više sam koncentrisan na 24 sata Le Mana, to je zapravo moj prioritet van Moto GP. Na pisti se ipak osećam bolje, ali sve će se to dešavati kada završim karijeru sa motociklom.
Hladnoću u Evropi i rodnoj Italiji Doktor je bar za kratko zamenio tropskom klimom Indonezije. sa porijateljima odmara u poznatom letovalištu Labuan Bajo, gde uživa u plivanju i vožnji glisera zalivima i ostrvima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track