SRPSKA ODBOJKAŠICA O DRAMI NA LETU Nisam doživela da pilot na 200 m od tla odjednom odluči da uzleti
Foto: Facebook

Slađana Erić otkrila

SRPSKA ODBOJKAŠICA O DRAMI NA LETU Nisam doživela da pilot na 200 m od tla odjednom odluči da uzleti

Ostali sportovi -

Gusta magla Odbojkašice Vizure pola sata kružile nad Odesom, a Slađana Erić za Kurir prepričava paniku iz aviona i priznaje da se uplašila za sebe i saigračice

Još se nisu izbrisale ratne slike iz Odese, a Srpkinje su doživele žestoku neprijatnost nad ovim gradom.Odbojkašice Vizure više od pola sata su kružile iznad aerodroma u ovom ukrajinskom gradu, da bi zbog guste magle morale da se vrate za Beograd i tako odlože utakmicu osmine finala CEV kupa.Iskusna igračica Slađana Erić za Kurir je opisala haotičnu situaciju iz aviona.- Nismo se osećali prijatno, dva puta smo kružili oko aerodroma u Odesi i nikako nismo mogli da sletimo zbog guste magle. Najveći strah smo doživeli kada je trebalo da sletimo i kada je pilot na nekih 200 metara od tla, pri velikim turbulencijama, odjednom odlučio da uzleti. Pitali se šta se dešava, ali kasnije smo shvatili da je to bilo jedino rešenje. Preletela sam pola sveta, ali ovako nešto nikad nisam doživela - istakla je Slađana Erić za naš list i dodala:- Najviše sam se bojala za šest igračica koje su bile maloletne, a nekim devojkama ovo je bio tek prvi let avionom. Mogu da zamislim kako je bilo njihovim roditeljima, koji su pomno pratili na internetu šta se dešava na ovom letu. Čak su nam posle rekli da se avion izgubio iz radarske kontrole, što je još više izazvalo paniku među roditeljima.Slađana Erić je priznala da je najbolja odluka bila da se vrate u Beograd.- Posle svih tih peripetija, mislim da je najbolje rešenje bilo da se vratimo u Beograd. Naknadno su nam rekli da su svi letovi za Odesu otkazani - zaključila je odbojkašice Vizure.

Čeka se odluka CEV

Slađanu Erić najviše brine koju će odluku doneti Evropska odbojkaška konfederacija (CEV), ali se nada će imati razumevanje za ovaj događaj.- Za mene je najvažnije šta će CEV da odluči. Imali smo veliku želju da igramo, ali domaćini nisu hteli da nam izađu u susret i pomere utakmicu - istakla je Slađana Erić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track