INSPIRISALA IH JE SVADBA KIM KARDAŠIJAN: Evo kako je izgledalo venčanje Velje Stjepanovića
Foto: Instagram

GLAMUR U DUBAIJU

INSPIRISALA IH JE SVADBA KIM KARDAŠIJAN: Evo kako je izgledalo venčanje Velje Stjepanovića

Ostali sportovi -

Srpski plivač Velimir Stjepanović i njegova partnerka, instruktorka joge Džesika Oli, sklopili su građanski brak u najvećem gradu Emirata, što su proslavili zabavom za pamćenje, posle čega su se uputili na medeni mesec na Sejšele

Nakon što su polovinom oktobra prošle godine izgovorili sudbonosno da na intimnoj ceremoniji u crkvi u Dubaiju, supružnici Velimir Stjepanović (23) i Džesika Oli 15. januara i zakonski su stupili brak, piše Story.Nakon zvaničnog dela, mladenci i njihove zvanice uživali su na nesvakidašnjem svadbenom veselju koje je upriličeno u svetskoj prestonici luksuza, najvećem gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata. Mlada je bila u romantičnoj venčanici, s raspuštenom kosom i nežnim uvojcima, dok je od nakita imala samo efektnu ogrlicu koja je isticala njen dekolte. Mladoženja se odlučio za klasično crno odelo s jednom belom ružom na reveru. Romantični motivi bili su deo svadbene dekoracije, a jedan od njih, veliki cvetni zid, napravljen je po Džesikinoj želji. Upravo ovaj detalj inspirisan je onim koji su imali i poznati supružnici Kim Kardašijan i Kanje Vest kada su pravili svoje glamurozno venčanje.

Iako bi mnogi pretpostavili da će deo muzičkog repertoara činiti i folk muzika, inače veoma zastupljena na srpskim svadbama, Velimir i Džesika priredili su zvanicama dobru r’n’b žurku pod vedrim nebom. Nakon što je na posebno napravljenoj bini, koja se nalazila u centru zelenog vrta, mlada odigrala prvi ples sa svojim ocem, on je zatim sportisti simbolično predao ruku svoje ćerke i prepustio im podijum. Mladenci su zaplesali uz romantične stihove numere Yellow benda Coldplay što je izazvalo salve emocija svih prisutnih. Slavlje je trajalo do kasnih noćnih sati, a utisci su se sumirali i narednih dana. Nakon venčanja supružnici su otputovali na medeni mesec koji provode uživajući u svim čarima egzotičnih Sejšela.

Ljubav koja traje već šest godina počela je jednim spontanim poznanstvom, a sadašnji supružnici brzo su shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Romantičnom veridbom 2015. obavezali su se jedno drugome na ljubav koju su samo godinu dana kasnije krunisali crkvenim, a sada i građanskim brakom. O proširenju porodice Velimir i Džesika nisu se još javno izjašnjavali, ali su istakli da imaju velike planove za zajedničku budućnost.Sa sajta Story.rs preporučujemo vam još:Prošlo je 28 godina, a njoj i dalje nema ravne: Sećate li se kako je Suzana Mančić izgledala na svom venčanju? (FOTO)Razlog će vas šokirati: Evo zbog čega sve mlade na venčanju nose veoRomantične, raskošne, jedinstvene: 10 venčanica kojima su poznate dame pomerile granice mode (VIDEO)

Venčanje je već osmislila, ali ne želi da planira unapred: Milica Todorović otkrila kada će stati na ludi kamen (FOTO)

Odao tajnu dobrih rezultata: Velimir Stjepanović otkrio šta zamišlja dok pliva ka cilju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track