ŠOKANTNO Asmir Kolašinac: Ovo je možda kraj moje karijere!
Foto: Dado Đilas

Srpski bacač kugle potpuno razočaran u sebe

ŠOKANTNO Asmir Kolašinac: Ovo je možda kraj moje karijere!

Ostali sportovi -

Asmir vidno utučen nakon što se nije plasirao u finale EP, rekao da razmišlja da prekine karijeru

Najbolji srpski bacač kugle Asmir Kolašinac nije uspeo da izbori plasman u finale Evropskog prvenstva, to jest da dođe u priliku da se bori za treću medalju na ovom takmičenju.Velika podrška s tribina nije mu pomogla da prebaci 20 metara, koliko je bilo potrebno za finale. Ovakav rasplet izuzetno je teško pao našem asu, koji je „vruće glave“ rekao da razmišlja o završetku karijere!- Nisam uspeo da se izvučem. Razočaran sam i žao mi je ljudi koji su mnogo očekivali od mene. Toliko mi je teško da razmišljam o prekidu karijere - rekao je Kolašinac.

Konstatovali smo da je njegov treći hitac, koji je bacio van ograđenog prostora, bio veoma dug, gotovo sigurno vredan finala.- Prestup je i ne vredi da pričamo o trećem hicu. Mogao sam da bacim i 24 metra, svetski rekord, šta vredi kad je prestup. Izgubio sam veru u sebe, ali najmanje je realno da i s jednom nogom uđem u finale. Ovo je ispod proseka za mene. I pored povrede, ne mogu da shvatim da nisam bacio više od 20 metara - zaključio je utučeni Asmir.

Heroj bacao povređenUSKORO IDEM POD NOŽNije nepoznanica da je Kolašinac imao problem s povredom pred EP, ali niko nije ni slutio koliko je teška. Ipak, je skupio snage i tako povređen nastupio za Srbiju.- Primio sam dve blokade, ali bol nije prestao. Mislili smo da je prepona u pitanju, a zapravo se radi o nervu. U razgovoru s doktorom Radovanovićem dogovorili smo se da se operišem i za dva-tri dana biću na stolu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:
Pad Mihaila Dudaša na trci na 800 metara na Prvenstvu u Areni!
Gojko Filipović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track