MA KAKVA UTAKMICA: Trener mu je javio da mu se žena porađa, on zbrisao s terena u bolnicu
Foto: Divlji Veprovi

Hit u Kragujevcu

MA KAKVA UTAKMICA: Trener mu je javio da mu se žena porađa, on zbrisao s terena u bolnicu

Ostali sportovi -

Igrač američkog fudbala Aleksandar Jovanović napustio je meč njegovih Divljih veprova protiv Sombora kada je saznao da mu se supruga porađa!

Aleksandar je istrčao sa utakmice i iz Kragujevca krenuo pravu u čačansko prodilište. Na svu sreću, novopečeni tata je uspeo da stigne u bolnicu sat vremena pre nego što je njegova žena Mirjana na svet donela malu Janu.

- Ma kakva utakmica! Želeo sam samo da stignem u bolnicu kako bih bio uz suprugu. Pozvala me je telefonom, ali mi je aparat bio kod saigrača, pošto sam bio na terenu. Trener mi je prvi javio da mi se žena porađa, jer me je zvao da izađem. Pitao sam se zašto, jer nisam loše igrao. Sve mi je bilo jasno kada mi je rekao da ću postati otac. Odmah sam se presvukao i otišao sam u bolnicu. U 14.50 sam krenuo iz Kragujevca, a u Čačak sam stigao u 15.30. Još jedan sat sam proveo u čekaonici - rekao je Jovanović za Blicsport i dodao:

- Presrećan sam! Svi su mi pričali kako ću se osećati kad postanem otac, ali ta sreća ne može da se opiše, to mora da se doživi!

Aleksandar se sa suprugom čuo pre meča, ali ona nije želela da ga uznemiri pa je prećutala da se zapravo u tom trenutku već nalazila u bolnici.

- Nisam očekivao da ću baš u toku utakmice postati otac. Čuo sam se sa suprugom pre meča, ona mi je rekla da neće još da se porodi. Očigledno nije htela da me sprečava da igram, znajući koliko mi američki fudbal znači. Kasnije sam saznao da je sat pre nego što me je zvala već ležala na stolu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track