(VIDEO) KONAČNO PRIZNAO! Džošua otkrio šta je rekao Kličku pre nego što ga je nokautirao!
Foto: Reuters

DVE TRI REČI

(VIDEO) KONAČNO PRIZNAO! Džošua otkrio šta je rekao Kličku pre nego što ga je nokautirao!

Ostali sportovi -

Britanski bokser Entoni Džošua posle 11 rundi savladao je Vladimira Klička i osvojio titulu šampiona sveta u teškoj kategoriji u verzijama WBA, IBF i IBO, a nedelju dana kasnije otkrio je i šta je rekao Ukrajincu pre nokauta.

Bio je to pravi bokserski spektakl, neverovatan meč i sve do 11-te runde činilo se da će on biti rešen 'na bodove', ali na radost ljubitelja ove plemenite veštine viđena je silovita borba, koja je pripala domaćem takmičaru.

Džošua je strahovitim aperkatom prvo srušio Klička, koji nije želeo tek tako da se preda. Iako bez snage, uspeo je da vrati nekoliko udaraca, a onda je mladi Britanac 'uzeo zalet' i krošeima doksusurio Ukrajinca.

Nedelju dana kasnije, u intervjuu britanskim medijima otkrio je šta je to rekao Kličku pre nego što ga je nokautirao.

"Pričao sam sa Kličkom i rekao mu da ako me pusti u sledeću rundu, da ću ga raz*ebati, dok mi je on odgovorio da će me nokautirati. Bio je to samo razgovor u borbi", rekao je Džošua koji je od sedme do 11 runde 'umarao' Klička.

"Znao sam da su te runde ključne, kao i da je pobeda blizu. Napravio sam korak, bam, bam, bam... Podsvesno, ne znak kako mi je to došlo, samo sam to izbacio iz sebe i video njegovu bradu...", u detalje opisuje novi bokserski šampion.

"Pokušao je da sakrije da je uzdrman, mislio sam da je to moja šansa da ga srušim i samo sam se trudio da ga pogodin pri svakom udarcu, bacio sam se na njega i uspeo", otkrio je Džošua.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ko bi POBEDIO kada bi se TUKLI KIKBOKSER I ULIČNI BORAC?

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kikbokser izbegao siguran nokaut potezom iz Matriksa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track