Najnovije vesti

SASTANAK EVROPSKIH OLIMPIJSKIH KOMITETA: Maljković predvodi srpsku delegaciju u Skoplju
Foto: OKS

Aktivnosti Olimpijskog komiteta Srbije

SASTANAK EVROPSKIH OLIMPIJSKIH KOMITETA: Maljković predvodi srpsku delegaciju u Skoplju

Ostali sportovi
22:58h

Delegacija Olimpijskog komiteta Srbije predvođena predsednikom Božidarom Maljkovićem putuje za Skoplje, gde će se u naredna dva dana, 18-19. maja, održati Seminar Evropskih olimpijskih komiteta, odnosno sastanak predsednika i generalnih sekretara nacionalnih olimpijskih komiteta Evrope.

Uz predsednika Maljkovića delegaciju Olimpijskog komiteta Srbije će činiti generalni sekretar Đorđe Višacki, izvršni direktor Damir Štajner i menadžer za programe Olimpijske solidarnosti Miloš Milenković.

Neke od tema o kojima će govoriti na sastanku biće „Evropa i priprema olimpijskog sportskog događaja“, kao i „Evolucija digitalne komunikacije na sportskom događaju“.Organizacioni komiteti predstojećih Olimpijskih igara u Tokiju 2020 i zimskih u Pjon Čangu 2018., kao i domaćin predstojećih, drugih po redu Evropskih igara koje će se 2019. održati u Minsku u Belorusiji podneće izveštaje o toku priprema  i odgovarati na pitanja predstavnika nacionalnih olimpijskih komiteta.

Sastanak Evropskih olimpijskih komiteta prvi je zvanični sastanak međunarodnog karaktera u čijem radu će učestvovati novoizabrani predsednik OKS Božidar Maljković, a ujedno će to biti i prilika da se po prvi put susretene sa kolegama iz zemalja Evrope, kao i sa nekim od vodećih ljudi Međunarodnog olimpijskog komiteta.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...