(VIDEO) HLADAN TUŠ ZA NAVIJAČE POSLEDNJEG IMPERATORA: Fedor je zver samo na momente, Mitrione će ga pregaziti u Njujorku
Foto: Foto: Profimedia

STRUČNI KOMENTAR

(VIDEO) HLADAN TUŠ ZA NAVIJAČE POSLEDNJEG IMPERATORA: Fedor je zver samo na momente, Mitrione će ga pregaziti u Njujorku

Ostali sportovi -

Manje od mesec dana ostalo je do svetskog spektakla u ringu u kome bi Fedor Emeljanenko trebalo da se vrati na velika vrata.

Međutim, po proceni ljubitelja borilačkih veština, 'poslednji imperator' nije više ono što je bio, te je reč 'spektakl' dovedena u pitanje.

Da li će mnogobrojna publika koja bude bila u areni 25. juna zasita gledati okršaj najboljih svetskih boraca ikada?

Rus se vraća u ring posle prošlogodišnjeg meča u kome je pobedio odlukom sudija, iako po onome što je prikazao trijumf uopšte nije zaslužio.

U Njujorku će snage odmeriti sa Amerikancem Matom Mitrioneom, a poznavaoci dešavanja u ringu smatraju da 40-godišnji Fedor nema mnogo šansi u ovom duelu.

"Mitrione bi mogao lako da ga nokautira. Fedor je i dalje Fedor na momente. Ako pogledate poslednji meč, to svakako nije bio Fedor na vrhuncu moći. Taj Fedor je 'ubijao' protivnike. Trenutno je Mitrione mnogo bliži najboljim izdanjima od Rusa. Ima izdržljiviju bradu, brži je i bolji atleta. Lagan je na nogama i ako bude pametan može da dobije taj meč. Znam da se ljudi ljute, ali Fedor trenutno nije taj Fedor", rekao je Džo Rogan, MMA analitičar.

Kurir.rs / Kurir sport

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Vučelić je 100% u pravu. Evo i zašto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track