HULIGANI PRETE! Srbiju u Splitu čeka pakao!
Foto: Profimedia

spremaju vruću atmosferu

HULIGANI PRETE! Srbiju u Splitu čeka pakao!

Ostali sportovi -

Hrvatski navijači najavljuju, kako kažu, osvetu zbog poraza i vruće atmosfere na šampionatu u Beogradu 2012.

Najboljim rukometašima Srbije neće biti nimalo lako na Evropskom prvenstvu 2018. u Splitu jer domaćini već spremaju vrlo vruću atmosferu za naše „orlove“!

Hrvatski reprezentativac Marko Kopljar prisetio se atmosfere iz Beograda 2012. i najavio osvetu kako sa tribina tako i na parketu.

- Posebno pamtim utakmicu polufinala protiv Srbije u Beogradu! Kako je to izgledalo? Zanimljivo, veoma zanimljivo... Zapravo, rekao bih da je to možda i najzanimljivija utakmica u mom životu - rekao je Kopljar s s kiselim smeškom i dodao:

- To je možda dobra paralela, atmosfera u Beogradu i ono što nas čeka u Splitu. Naši susreti nikad nisu obični i jednostavni - zaključio je Kopljar.

foto: Printscreen

Osim Kopljara, paklenu atmosferu našim reprezentativcima najavljuju i huligani, čitaoci hrvatskih portala, koji u svojim komentarima pozivaju na linč.

Zna šta ga čeka

STOJKOVIĆ: BIĆE MOTIVISANI ZA OSVETU

foto: Profimedia

Najiskusniji srpski reprezentativac Rastko Stojković, svestan je da će u Hrvatskoj biti veoma teško.

- Oni su veliki favoriti, ne samo grupe već i na čitavom prvenstvu. Biće motivisani i da nam se revanširaju za poraz u polufinalu Evropskog prvenstva, kada smo ih pobedili u predivnoj atmosferi. Pretpostavljam da će i za njih atmosfera sada biti predivna. To su utakmice zbog kojih vredi igrati i baviti se sportom. U takvim mečevima sazrevate kao igrač, u sportskom i psihološkom smislu - rekao je Stojković.

Kurir/Anja Vukašinović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIS SPORT UŽIVO : Kad ti je ime - PSOVKA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track