POVRATAK NA STAZU: Ivana Španović otvara sezonu na mitingu u Lozani
Foto: Dado Đilas

prvo takmičenje posle ep

POVRATAK NA STAZU: Ivana Španović otvara sezonu na mitingu u Lozani

Ostali sportovi -

Najbolja srpska atletičarka, Ivana Španović otvoriće sezonu na otvorenom nastupom na mitingu Dijamantske lige u Lozani, u četvrtak 6.jula 2017.godine.

Ovo će Španovićevoj biti prvo takmičenje posle nastupa na Evropskom dvoranskom šampionatu u Beogradu. Zbog povrede, Ivana je bila primorana da odustane od nastupa na mitinzima u Judžinu i Oslu, a posle ovih takmičenja vodeću poziciju zauzima olimpijska šampionka Tiana Bartoleta sa osvojenih 15 poena. Važno je napomenuti da su sa novom sezonom stigla i nova pravila, koja za cilj imaju pre svega da celokupnu ligu učine atraktivnijom, pa se tako tokom cele sezone skupljaju bodovi za plasman na finalni miting, a pobednik je onaj koji u finalu ostvari najbolji rezultat. Inače, Španovićeva je I ove godine bila jedan od promotera mitinga u Lozani, pa je za tu priliku uradjena serija kratkih video zapisa pod nazivom “5 dana sa Ivanom”. Naša šampionka govori o omiljenim odličjima, o borbi sa konkurencijom, vežbanju, ali I omiljenom desertu.

Španovićeva će pored nastupa na mitingu u Lozani, bodove i plasman za finale u Briselu imati prilike da ostvari i na mitingu u Londonu koji se održava 9.jula 2017.godine. Skok udalj na programu je u četvrtak 6.jula sa početkom u 19:50 časova.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Leonardo, odluči šta želiš!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track