POZNATI TRČE: Evo ko se sve prijavio za Belgrade 10K trku
Foto: Promo

Zdravlje pre svega

POZNATI TRČE: Evo ko se sve prijavio za Belgrade 10K trku

Ostali sportovi -

Nakon što su prošlog vikenda u sklopu priprema za Belgrade 10K trku započeli besplatni treninzi za sve zainteresovane trkače, sinoć je počela i registracija za ovogodišnji Belgrade 10K, koji će se održati u nedelju, 17. septembra, sa startom kod Ušća.

Aleksandar Radojičić, foto: Promo

Predstavnici medija i poznate ličnosti, poput glumca Aleksandra Radojičića, pevačice Nikolije Jovanović i manekena Vlade Vuksanovića, među prvima su se prijavili za trku, a odmah nakon prijavljivanja pomogli su svim zainteresovanim trkačima da i sami postanu deo šestog po redu trkačkog spektakla. Prošle godine na Belgrade 10K trci učestvovalo je čak 10 hiljada trkača, što govori ne samo o kontinuiranom rastu popularnosti ovog spektakularnog događaja, već i o trčanju kao vidu rekreacije i stila života koji iz godine u godinu postaje sve popularniji u našoj zemlji.

Nikolija Jovanović, foto: Promo

Upravo događaj, kao što je Belgrade 10K, iz godine u godinu doprinosi rastu popularnosti zdravog života, rekreacije i trčanja, a uz pomoć Nike+ Run Club (NRC) i Nike+ Training Club (NTC) aplikacija svi koji redovno trče, ali i oni koji do sada nisu trčali, imaju priliku da postanu deo specijalnog programa u trajanju od 8 nedelja, koji svakom polazniku pruža mogućnost da kvalitetno napreduje i postane brži i izdržljiviji.

Vlada Vuksanović, foto: Promo

Zainteresovani trkači koji nisu uspeli da dođu i uživaju u zabavnom programu i druženju, mogu se ubuduće prijavljivati za trku putem veb stranice www.werunbgd.rs.

kurir.rs / kurir sport

foto: Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Zvezdaši , vratite se na zemlju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track