Dane Korica: Medalje su dokaz dobrog rada
Foto: Privatna Arhiva

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE

Dane Korica: Medalje su dokaz dobrog rada

Ostali sportovi -

Poslednji su nas obradovali mladi košarkaši, pre njih vaterpolisti, sjajni smo bili i u individualnim sportovima, a svim srcem bićemo i uz košarkaše, odbojkaše, odbojkašice...

Uprkos velikim vrućinama i letnjoj pauzi u većini sportova, Sportski savez Srbije ne prestaje s aktivnostima širom Srbije.

Agilno rukovodstvo s predsednikom Aleksandrom Šoštarom i njegovim savetnikom Danetom Koricom na čelu ujedno priprema i nove projekte za jesen, kada će se i ove godine održati Međunarodni sajam sporta u Beogradu.

- Pre godinu dana u ovo vreme počele su Olimpijske igre u Riju. Tada smo bili fokusirani na naše takmičare, koji su nas do kraja Igara obradovali sa osam medalja u sedam sportova. Ove godine nemamo Olimpijske igre, ali su za nama i pred nama brojni šampionati Evrope i sveta u različitim sportovima. Poslednji su nas obradovali mladi košarkaši, pre njih vaterpolisti, sjajni smo bili i u individualnim sportovima, a svim srcem bićemo i uz košarkaše, odbojkaše, odbojkašice - i ne samo to, Sportski savez Srbije prati i vanolimpijske sportove, koji dobijaju našu veliku podršku - istakao je legendarni atletičar i savetnik predsednika SSS Dane Korica.

Kurir / G. A.

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track