MEDALJA ZA MEZIMICU: Ćero, doneo tata bronzu
Foto: Nebojša Mandić

Odbojkaši doneli medalju

MEDALJA ZA MEZIMICU: Ćero, doneo tata bronzu

Ostali sportovi -

Navijači i članovi porodice na aerodromu „Nikola Tesla“ dočekali selektora Nikolu Grbića i igrače, koji su zauzeli treće mesto na Evropskom prvenstvu u Poljskoj

Članovi porodica i verni navijači dočekali su odbojkaše Srbije na beogradskom aerodromu gromoglasnim aplauzom.

foto: Nebojša Mandić

Srbija je u nedelju uveče u borbi za treće mesto na Evropskom prvenstvu bila bolja od Belgije rezultatom 3:2, a osmehe s lica po povratku u domovinu nisu skidali selektor Nikola Grbić i junaci iz Varšave.

foto: Nebojša Mandić

Supruge, verenice, sestre nisu mogle da sačekaju kraj oficijelnog dela kako bi se najvoljenijima bacile u zagrljaj. Marko Podraščanin odmah je u naručje uzeo ćerkicu Milu, Goran Škundrić sina Bogdana, kao i libero Nikola Rosić. Padali su poljupci, čestitke, pozdravi...

foto: Nebojša Mandić

Selektor Nikola Grbić objasnio je koliko je bilo teško motivisati ekipu posle izgubljenog polufinala od Nemačke.

- Verovao sam u ove momke. Imao sam sreću da na terenu proživljavam slične trenutke, posebno momente stresa kod poena koji odlučuju set. Tada igrač pogreši i kinji sebe. Zamislite da i ja to radim, to se dranjem ne može - rekao je selektor Grbić i dodao:

- U Evropi ima deset reprezentacija ujednačenog kvaliteta, gde svako svakoga može da pobedi. Da mi je neko davao bronzu pre početka EP, oberučke bih je prihvatio. Ispali su Poljaci, Francuzi, Italijani, ekipe koje su osvajale medalju na prošlom EP. Ogromna je važnost ove medalje. Biti među tri u Evropi u bilo čemu velika je stvar.

foto: Nebojša Mandić

Devojke odlučile

JEDAN JE MAJSTOR

Među pripadnicama lepšeg pola posebno mesto imali su libero Neven Majstorović i primač Milan Katić. Nekoliko devojaka slikalo se s njima i nosilo transparente s njihovim imenima.

„Jedan je majstor“ bilo je napisano na najvećem transparentu, a sve devojke su za nagradu dobile po poljubac od Majstorovića i Katića.

Kurir / Aleksandar Radonić

Foto: Nebojša Mandić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track