ZLATO ZA UMRLU SESTRU: Nađa Milijančević, čija je rođena sestra Nikoleta preminula od leukemije, postala šampionka Evrope!
Foto: Facebook

Potresno

ZLATO ZA UMRLU SESTRU: Nađa Milijančević, čija je rođena sestra Nikoleta preminula od leukemije, postala šampionka Evrope!

Ostali sportovi -

Duša da stane Nađa Milijančević, čija je rođena sestra Nikoleta prošle godine preminula od leukemije, postala šampionka Evrope u kik-boksu

Konačno radost i sreća u porodici Milijančević.

Kik-bokserka Nađa Milijančević osvojila je zlatnu medalju na EP u Skoplju u konkurenciji kadetkinja. Ova lepa mlada Zemunka bila je bolja od Letonke Madare Brikmane, koju ju savladala sa 3:0 u disciplini lou-kik, u kategoriji preko 60 kilograma.

foto: Facebook

Nađa Milijančević aktuelni je šampion Evrope i sveta, prvak Srbije i Balkana u više disciplina. Najtrofejniji je takmičar u novijoj istoriji svog KBK Zemun. Za njen uspeh zaslužni su treneri Marko Janković i Stefan Veselinović. Njena starija sestra Nikoleta, koja je preminula od leukemije krajem novembra prošle godine, bavila se uspešno odbojkom i igrala u Asu iz Batajnice, Vizuri i Omladincu iz Novih Banovaca. Bila je članica ekipe Sportske gimnazije iz Beograda, koja je na Svetskom školskom prvenstvu osvojila bronzanu medalju.

foto: Facebook

Nađa i Nikoleta bile su veoma vezane, obe su bile uspešne sportistkinje. Nikoletina smrt bila je veliki udarac za celu porodicu, a Nađa je posle svega našla dovoljno snage, želje i volje da nastavu s karijerom i kao kruna napornog rada došla je zlatna medalja na EP u Skoplju.

Gojko Filipović

Izbeglica iz Hrvatske

BUZA DONEO TITULU SRBIJI

Mladi Erik Buza takođe je postao šampion Evrope u kik-boksu. Momčić koji je do pre samo nekoliko meseci nastupao za Hrvatsku bio je suspendovan od matičnog saveza, pa je sreću potražio u Srbiji. Majka Vesna, koja je rođena u našoj zemlji, omogućila mu je da dobije srpski pasoš, a imao je i veliku podršku oca Gorana. Žive u Nišu, gde Erik Buza radi s trenerom Srđanom Radulovićem. U finalu je savladao Petrova iz Bugarske, i to pošto je praktično u finišu treće runde bio nokautiran.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Neverovatno! Ma kakav Čak Noris! Pogledajte kako Brus Li igra stoni tenis !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track