ŠESTI SAJAM SPORTA: Svi sportovi na jednom mestu
Foto: Promo

Još tri dana

ŠESTI SAJAM SPORTA: Svi sportovi na jednom mestu

Ostali sportovi -

Očekujemo da rekord od 60.000 posetilaca bude oboren. Sajam sporta pod nazivom „Srbija, zemlja sporta“ okupiće 150 teritorijalnih sportskih saveza

Šesti međunarodni Sajam sporta može da počne.

U ovome su se juče složili ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar i direktor sada već tradicionalne manifestacije u Beogradu Nemanja Svjetličić.

foto: Aleksandar Jovanović

Od 24. do 26. novembra pod kupolama beogradskog sajma posetiocima će biti dostupni svi sportovi.

- Srpski sportisti iz godine u godinu beleže fenomenalne rezultate, obaraju rekorde po broju medalja, a Sajam sporta je manifestacija koja prati sva njihova dostignuća. Sajam sporta je najbolja prilika da se pozdrave naši sportisti, da se deca druže i upoznaju s njima, ali i da se predstave stručni timovi i svi oni koji se ne vide, a neophodni su u sistemu sporta - između ostalog je izjavio Udovičić.

- Bez Ministarstva omladine i sporta ne bismo ni mogli da održimo ovu manifestaciju i da svim posetiocima, posebno deci, približimo neke od sportova u kojima nisu imali priliku ranije da se oprobaju. Krajnji cilj jeste motivisanje što većeg broja dece da počnu da se bave sportom - nadovezao se Šoštar.

- Očekujemo da rekord od 60.000 posetilaca bude oboren. Sajam sporta pod nazivom „Srbija, zemlja sporta“ okupiće 150 teritorijalnih sportskih saveza, 87 nacionalnih granskih sportskih saveza, predstavnike najznačajnijih sportskih institucija u našoj zemlji - zaključio je Svjetličić.

Kurir / G. A.

Foto: Promo, Aleksandar Jovanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Šta bi naši fudbaleri uradili kada bi saznali da im trener ima kancer?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track