ALEKSANDAR ŠOŠTAR: Trofejni Partizan ubija besparica!
Foto: Zorana Jevtić

Teška situacija na Banjici

ALEKSANDAR ŠOŠTAR: Trofejni Partizan ubija besparica!

Ostali sportovi -

Crno-beli jedva obezbedili novac za karte i put u Hanover za utakmicu Lige šampiona

Predsednik vaterpolista Partizana Aleksandar Šoštar otkrio je da je situacija u klubu prilično teška, uprkos osvajanju nacionalnog kupa, 26. po redu.

Šoštar upozorava da su su karte za današnji put u Hanover na meč Lige šampiona (sutra, 18.30) kupljene tek u petak.

- Čestitam celoj ekipi i stručnon štabu na dobrom rezultatu, bez obzira na zlurade priče i konstantan odlazak igrača. Ovo je ogroman i fenomenalan rezultat i dokaz da se radi dobro, što se vidi i po tome što je okosnica svih vaterpolo reprezentacija iz Partizana - rekao je Šoštar i nastavio:

- Koliko je teško, pokazuje i to da smo karte za Hanover uzeli tek u petak. Ne želimo da kukamo, ali ovo je presek situacije. Između Partizana i Vaterpolo saveza Srbije bi trebalo da stoji znak jednakosti, jer ovo nije samo klupska priča.

Trener Partizana Stefan Ćirić osvrnuo se na probleme kluba.

- Nismo želeli da tražimo alibi, mada smo menjali bazen i imali problem s hladnom vodom. Ovo je podstrek momcima za dalje usavršavanje. Cilj je fajnal-for Jadranske lige i napad na domaću titulu, mada vremena za slavlje nema. Nećemo ići u Hanover samo turistički, bez obzira na manjak vremena, ali ovi momci su pokazali da umeju kad je najteže. Primer je finalni mec protiv Šapca, koji je došao posle emotivnog pražnjenja protiv Zvezde.

Golman crno-belih Dimitrije Rističević bio je najbolji akter u osvajanju Kupa Srbije. Vaterpolista Partizana Đorđe Vučinić istakao je da je osvajanjem Kup trofeja ostvaren jedan od ciljeva, ali da se nastavlja dalje.

- Na polusezoni je zacrtan cilj osvajanja Kupa koji je ubedljivo ostvaren prvo protiv Zvezda pa onda o u finalu. Nastavljamo dalje sa ciljem da osvojimo prvenstvo Srbije, jer se ne zadovoljavamo samo ovim - poručio je Đorđe Vučinić.

Drag gost

MIŠA TUMBAS ČESTITAO

Na konferenciji za medije koja je održana na plivalištu na Banjici pojavio se i legendarni navijač crno-belih Miša Tumbas (Miroslav Gajić), koji je bio u ulozi novinara. Čestitao je svom klubu trofej u Kupu i poželeo još bolje rezultate u sezoni.

Kurir / A. R.

Foto: Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV SPORT! ZAŠTO HULIGANI U SRBIJI NEMAJU RAZLOGA ZA BRIGU?! Ministar Stefanović, posle pet dana zaključio da je bilo kriminala na 156. večitom derbiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja