(FOTO) BRAVO KRALJEVI! ZAGRLJAJ SRBINA I HRVATA USRED SPLITA: Poruka mira i prijateljstva pred veliki susedski derbi!
Foto: Printscreen

Momci objasnili!

(FOTO) BRAVO KRALJEVI! ZAGRLJAJ SRBINA I HRVATA USRED SPLITA: Poruka mira i prijateljstva pred veliki susedski derbi!

Ostali sportovi -

Srpski reprezentativac Dobrivoje Marković i hrvatski rukometaš Zlatko Horvat održali su lekciju svima koji podižu tenziju pred okršaj ovih reprezentacija u Splitu.

Srbija i Hrvatska igraju na otvaranju Evropskog prvenstava u rukometu (20.30), a saigrači iz PPD Zagreba Dobrivoje Marković i Zlatko Horvat ispisali su sjajnu poruku tolerancije, prijateljstva i mira pred ovaj dugoočekivani susedski derbi.

Rukometaši Srbije imali su trening u Spaldium Areni u Splitu pre kolega iz hrvatskog tabora. Prilikom susreta rukometaši obe reprezentacije su se srdačno pozdravljali i grlili, jer su većina njih dugogodišnji prijatelji iz klubova.

Zlatko Horvat i Dobrivoje Marković zajedno igraju u Zagrebu i jako su bliski prijatelji. Kada su se sreli, Horvat je otvorio ranac, izvadio patike i poklonio ih Markoviću.

"Dobro ste videli, dobio sam patike od kapitena. Poklonio mi je i to baš pred utakmicu protiv Hrvatske, ali to vam je to naše tradicionalno ljuto rivalstvo", našalio se Marković dodavši:

"Kako da budem loš sa čovekom s kojim igram dve godine? Spavam s njim, jedem, budim se,... Više njih viđam nego mamu i tatu. Može biti čarki na terenu, ali to je u sportu normalno. Kad se utakmica završi svi smo opet prijatelji", prokomentarisao je Marković.

Kurir sport/24sata.hr, foto: Tviter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVAKO izgleda put Zvezde i Partizana do prvog i četvrtog mesta u ABA ligi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track