Rukometaši posetili Kosovsku Mitrovicu

Druženje

Rukometaši posetili Kosovsku Mitrovicu

Ostali sportovi -
Kada smo u januaru igrali na šampionatu Evropu u svim dvoranama skandiralo se "Kosovo je Srbija" i tako će da bude svaki put kada izađemo na teren", poručio je kapiten rukometaša Momir Ilić

Rukometni reprezentativci Srbije i stručni štab nacionalnog tima posetili su manastir Banjsku na severu Kosova i Metohije, a potom i severni deo Kosovske Mitrovice.

Rukometaše Srbije, aktuelne vicešampione Evrope dočekali su iguman manastira Danilo, predsednik opštine Zvečan Dragiša Milović i generalni sekretar Rukometnog saveza Kosova i Metohije Siniša Lazić. Reprezentativce su u centru severnog dela Kosovske Mitrovice okupili mnogobrojni građani, koji su im zaželeli sve najbolje na Olimpijskim igrama u Londonu.

"Kada smo u januaru igrali na šampionatu Evropu u svim dvoranama skandiralo se "Kosovo je Srbija" i tako će da bude svaki put kada izađemo na teren", poručio je kapiten rukometaša Momir Ilić.

Rukometaši Srbije potom su prošetali do mosta na Ibru, a zatim su se u lokalnim kafićima družili sa građanima Kosovske Mitrovice.

Rukometaši Srbije pripremaju se na Kopaoniku za predstojeće Olimpijske igre u Londonu, gde će nastupiti u grupi B sa Španijom, Hrvatskom, Mađarskom, Danskom i Južnom Korejom. Olimpijske igre u Londonu održavaju se od 27. jula do 12. avgusta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track