HUMANOST NA DELU: Džudo šampion Nemanja Majdov na Jahorini skija za život
Foto: Reuters

za svaku pohvalu

HUMANOST NA DELU: Džudo šampion Nemanja Majdov na Jahorini skija za život

Ostali sportovi -

Svetski šampion u džudou Nemanja Majdov, učestvovaće u humanitarnoj akciji ''Skijaj za život'' koja će se održati 17. februara u 12 časova na stazi Poljice u Olimpijskom centru Jahorina.

Na konferenciji za novinare, održanoj u hotelu Bistrica, predstavljeni su poslednji rezultati Olimpijskog centra „Jahorina“, koji su već u drugom mesecu tekuće godine premašili ukupne prošlogodišnje rezultate, a najavljeni su i novi zabavni sadržaji, koji će posetioce očekivati u budućem periodu.

Konferencijom je najavljena i nova humanitarna trka u organizaciji humanitarne fondacije „Podrži život“ i Olimpijskog centra „Jahorina“, planirana za 17. februar od 12 časova na stazi Poljice. Akcijom „Skijaj za život“ skupljaju se sredstva za mališane kojima je pomoć najpotrebnija.

Tim povodom, Nemanja Majdov, svetski šampion u Džudo-u, ambasador humanitarne trke Skijaj za život, rekao je: „Veoma smo ponosni što ćemo u saradnji sa OC Jahorina pomoći i pružiti podršku mališanima koji boljuju od teških bolesti. Za sve koji ne skijaju, a žele da podrže akciju, pripremljene su majice koje se mogu kupiti po ceni od 20km na lokacijama: plato Poljice, hotel Bistrica, hotel Termag i hotel Vučko“.

Olimpijski centar „Jahorina“ nastavlja da osluškuje potrebe svojih gostiju i da ih raduje različitim ponudama i popustima, pa će tako od 22. do 25. februara i od 1. do 4. marta, svi ljubitelji skijanja moći da ostvare 20 odsto popusta za top ski vikend na Jahorini.

Kurir sport

Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track