Najnovije vesti

VERNI: Atanasijević i Podraščanin produžili ugovor sa Peruđom
Foto: Fonet

OČEKIVANO

VERNI: Atanasijević i Podraščanin produžili ugovor sa Peruđom

Ostali sportovi

Najbolji odbojkaš Peruđe Aleksandar Atanasijević karijeru će nastaviti u Peruđi, a isti slučaj biće i sa drugim srpskim odbojkašem u italijanskom klubu Markom Podraščaninom.

Predsednik Peruđe Đino Sirči potvrdio da je postignut dogovor, i ne samo to, već da će upravo Atanasijević i Podraščanin činiti osnovu tima za budućnost.

 

-Pregovaramo sa još nekim igračima oko produžetka ugovora, a dogovor smo postigli sa Atanasijevićem i Podraščaninom. Naša budućnost počinje od njih – rekao je prvi čovek Peruđe.

 

Atanasijević je 2013. godine stigao u Peruđu i nije mu bilo potrebno mnogo vremena da se za izbori za status jednog od najboljih igrača Serije A, jedne od najjačih liga na svetu. Srpski korektor je od početka sezone bio najzaslužniji za osvajanje prva dva trofeja u istoriji kluba – Superkupa i Kupa Italije, a sjajne igre niže i u domaćem prvenstvu i Ligi šampiona.

 

-Presrećan sam što smo postigli dogovor. Rekao sam da ne želim da razmišljam o tome šta me čeka posle ove sezone, ali je Peruđa sve vreme bila moja prva opcija. Drago mi je što ostajem i što ćemo nastaviti da ispisujemo nove stranice istorije kluba – rekao je Atanasijević, kojem je postojeći ugovor isticao na kraju sezone.

 

Podraščanin se pre dve godine pridružio Atanasijeviću u Peruđi, a zahvaljujući igrama u dresu Lubea tada je već uveliko bio jedan od najboljih srednjih blokera u ligi. I on je učestvovao u osvajanju prvih trofeja za klub iz Umbrije, pa je bilo očekivano da će nastaviti da sa Atanasijevićem čini udarni tandem Peruđe.

 

Odbojkaši Peruđe trenutno drže čelnu poziciju kako u Seriji A, tako i u svojoj grupi u Ligi šampiona.

 

 

Kurir sport

Foto: Fonet

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...