(VIDEO) OBEZBEĐENJE GA GANJALO PO LEDU, A ON SE NIJE PREDAVAO: Ovaj baletan je apsolutni šampion ZOI! Došao, klizao i do suza nasmejao svet
Foto: Pritnscreen

HAOS U PJONGČANGU

(VIDEO) OBEZBEĐENJE GA GANJALO PO LEDU, A ON SE NIJE PREDAVAO: Ovaj baletan je apsolutni šampion ZOI! Došao, klizao i do suza nasmejao svet

Ostali sportovi -

Nesvakidašnja situacija na nedavno završenim ZOI u Pjongčangu nasmejala je celu planetu.

Glavni akter svakako nema nikakve veze sa sportom. Osim ako izuzmemo njegovo zanimanje - profesionalni 'uletač' na sportske događaje.

Njegovo ime je Mark Roberts i naravno da gospodin nije hteo da propusti najveće planetano takmičenje na svetu, te je glavom, bradom i baletskom haljinicom bio deo Igara u Pjongčangu.

Od svih zimskih sportova, ovaj britanski 'uletač' odabrao je - umetničko klizanje! Udarni termin Zimskih olimpijskih igara, publika u dvorani sa nestrpljenjem iščekuje spektakl na ledu koji treba da premaši prethodni, a onda na scenu stupa - Mark! U baletskoj haljinici i sa majmunčetom koje prikriva intimne delove tela, Mark je zaplesao na ledu, dok je obezbeđenje pokušavalo na sve načine da ga zaustavi.

Mark Roberts je u svojoj kategoriji definitivno apsolutni pobednik - uspeo je još jednom da skrene pažnju na sebe.

kurir.rs / kurir sport

foto: Pritnskrin/YT

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Da li se stvara front protiv Partizana i Zvezde?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track