SKANDALIMA NEMA KRAJA! NASTAVILI DA IZNOSE PRLJAV VEŠ! Cvetković: Nenadić mi poslao preteću poruku! Još se tresem od straha!
Foto: Reuter

Bura se ne stišava

SKANDALIMA NEMA KRAJA! NASTAVILI DA IZNOSE PRLJAV VEŠ! Cvetković: Nenadić mi poslao preteću poruku! Još se tresem od straha!

Ostali sportovi -

Jovica Cvetković, sada već bivši selektor rukometne reprezentacije Srbije, optužio je reprezentativca Petra Nenadića da mu je slao preteće poruke.

"Pili su i posle kvalifikacija u Nišu, ali sam tada bio tek postavljen za selektora i nisam moga ništa da učinim. T se onda nastavilo tokom Evropskog prvenstva, što sam i naveo u izveštaju, koji je, ne znam kako, dospeo u javnost", rekao je

Cvetković nakon odluke o njegovoj smeni i dodao:

"Pa svi smo bili taoci Petra Nenadića. On je prvo rekao da neće da igra, ali to nije rekao meni, već prijateljima iz reprezentacije, a onda se predomislio. Posle prvenstva sam dobio preteću poruku od njega, što prevazilazi granice sporta. Strašno sam se uplašio, evo, još se tresem", rekao je za "Alo" Cvetković.

"Vodi dobro računa šta pričaš o nama jer mi znamo mnogo više nego što ti misliš! Nemoj lagati novine da smo izlazili i prati sebe svojim neznanjem i alkoholom! Sram da te bude svojih godina i laži", navedeno je spornoj poruci.

Kurir sport/Alo, foto: Reuter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo kako bi kazna FSS nekome mogla da bude i nagrada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track