TERZĆ NEZADOVOLJAN IGROM: Protiv Tajlanda nije bilo ni blizu onoga što nam treba za neki uspeh u Ligi nacija
Foto: EPA / Sergei Ilnitsky

SRBIJA POBEDILA TAJLAND

TERZĆ NEZADOVOLJAN IGROM: Protiv Tajlanda nije bilo ni blizu onoga što nam treba za neki uspeh u Ligi nacija

Ostali sportovi -

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da nije zadovoljan igrom njegove ekipe, uprkos pobedi protiv Tajlanda u Ligi nacija.

"Ne možemo da budemo zadovoljni igrom, to nije bilo ni blizu onoga što očekujemo ni onoga što nam treba da bismo napravili neki uspeh u Ligi nacija. Jedino što je dobro to su pobeda i tri boda, ali nadam se da ćemo već u narednoj utakmici igrati mnogo bolje kako bismo mogli da pobedimo protivnike koji su mnogo jači od Tajlanda. Naredni rival je Poljska, nadam se potpuno novom izdanju naše ekipe i pobedi", rekao je Terzić, preneo je Odbojkaški savez.

Odbojkašice Srbije pobedile su danas u Makau Tajland sa 3:1, u prvoj utakmici sedme grupe drugog vikenda Lige nacija.

Srbija će u drugom kolu, u sredu 23. maja od 11.30 igrati protiv Poljske.

"Teško je igrati protiv ekipe kakva je Tajland, tu je mnogo akcija, kombinacija i kada se razlete po terenu teško je koncentrisati se na te akcije. Obavile smo dobar posao na servisu i u odbrani, znale smo da moramo da imamo strpljenja. Drago mi je što smo pobedile i osvojile tri boda, nadam se da ćemo protiv Poljske biti na većem nivou", rekla je kapiten Milena Rašić.

Reprezentativka Tijana Bošković rekla je da ekipa nije bila iznenadjena igrom Tajlanda.

"Znale smo da će da se bore od početka do kraja. Drago mi je što smo opravdale ulogu favorita i što smo pobedile. Sutra igramo protiv Poljske, one su dobra ekipa, ali nadam se da ćemo prikazati bolju igru. Verujem u nas i očekujem pobedu", navela je ona.

kurir.rs / Beta

foto: EPA / Sergei Ilnitsky

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track