DEJAN JOVOVIĆ: Prve četiri utakmice su nam poslužile za sticanje iskustva
VSS/ Marcel ter Bals, Foto: VSS/ Marcel ter Bals

Šampionat Evrope

DEJAN JOVOVIĆ: Prve četiri utakmice su nam poslužile za sticanje iskustva

Ostali sportovi -

Selektor ženske vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Jovović rekao je danas da su prve četiri utakmice na šampionatu Evrope za njegovu ekipu poslužile za sticanje iskustva i uigravanje za mečeve o eventualnom plasmanu u narednu fazu.

"Ovi mečevi su za nas sticanje iskustva, ništa drugo. Posle poraza od Nemačke trebalo je da se oporavimo i to se videlo. Protiv Rusije smo bili jako loši, protiv Mađarske bolji. Cilj nam je da utakmice sa Turskom i kasnije sa rivalom za plasman dočekamo maksimalno spremni", rekao je Jovović.

Vaterpolistkinje Srbije sutra u 22 sata, u poslednjoj utakmici četvrtog kola ženskog prvenstva imaju još jednog teškog rivala. Španija je apsolutni favorit, tim koji može mnogo na ovom prvenstvu. Time će se završiti serija od tri izuzetno jaka protivnika, protiv kojih su ubedljivi porazi bili očekivani.

"Znali smo šta nas očekuje,prejaki su to timovi. Ipak protiv Mađarske je delovalo bolje. Ostala nam je još Španija kao preveliki zalogaj a onda se nadam da ćemo protiv Turske osvojiti prve bodove na prvenstvu", rekla je Tijana Jakovljević.

Kako prenosi Vaterpolo savez Srbije, sve vaterpolistkinje će biti spremne za sutrašnji meč.

Beta Foto: VSS/ Marcel ter Bals

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track