Najnovije vesti

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE: Valjevo dobija novu halu!
Foto: Sportski Savez Srbije

Marinković i Svjetličić u srcu Šumadije

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE: Valjevo dobija novu halu!

Ostali sportovi

U Sportskom savezu Srbije nema letnje pauze!

Generalni sekretar Goran Marinković i njegov savetnik i direktor Sajma sporta Nemanja Svjetličić posetili su Valjevo i Sportski savez ovog grada.

 

Predstavnike Sportskog saveza Srbije dočekali su gradonačelnik Dr. Slobodan Gvozdenović, predsednik Sportskog saveza Valjeva Radovan Terzić, generalni sekretar Radomir Simić i član Upravnog odbora Sportskog saveza Srbije Duško Đukanović.

foto: Sportski Savez Srbije

Delegacija je tom prilikom obišla sportsku halu. Plan ovog grada je izgradnja nove, veće i kompletnije hale koja će predstavljati sportski centar grada Valjeva. Gradonačelnik ističe da je spreman da ulaže u sport, ali su mu neophodne ideje i pomoć oko realizacije.

 

Sportski savez Srbije je veoma zadovoljan zatečenim stanjem u Valjevu, a to ističe i generalni sekretar: "Veoma mi je drago što smo u Valjevu. Vidim da ovde ima još mnogo prostora za napredak. Želeo bih da pohvalim gradonačelnika dr. Slobodana Gvozdenovića koji je spreman da ulaže u sport i ima konkretne ideje za isti. Mi ćemo kao krovna sportska institucija naravno biti tu da takve pozitivne ideje podržimo".

foto: Sportski Savez Srbije

Uvek je pohvalno kada Sportski savez opštine ili grada sarađuje sa lokalnom samoupravom. Pored Valjeva, još jedan dobar primer toga je i Mionica. Generalni sekretar Goran Marinković i direktor sajma Nemanja Svjetličić bili u poseti predsedniku Sportskog saveza Goranu Nestoroviću. Zajedno sa predsednikom opštine Bobanom Jankovićem, tom prilikom delegacija Sportskog saveza obišla novoizgrađenu Sportsku halu.

foto: Sportski Savez Srbije

"Mionica je opština koja ispred sebe stalno ima neki cilj a to je ključno za obavljanje bilo kakvog uspešnog posla. Uspostavili smo dobru saradnju i kao znak poverenja, prva realizacija te dobre saradnje biće organizovanje Malog sajma ovde u Mionici pod pokroviteljstvom Sportskog saveza Srbije ali u organizaciji lokalne samouprave i Sportskog saveza Mionice".

foto: Sportski Savez Srbije


Mionica je jedan od ukupno 6 malih sajmova koji će se održati ove godine kao predslika onoga što vas očekuje na velikom sajmu od 23.-25. Novembra.

 

kurir.rs / kurir sport

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...