SEDI U KOLICIMA I STALNO PLAČE: Javio se rođak Mihaela Šumahera i otkrio detalje koji bi svakog rastužili (VIDEO)
Foto: Profimedia

TUGA

SEDI U KOLICIMA I STALNO PLAČE: Javio se rođak Mihaela Šumahera i otkrio detalje koji bi svakog rastužili (VIDEO)

Ostali sportovi -

Porodica sedmostrukog šampiona Formule 1 Mihaela Šumahera uglavnom demantuje sve informacije koje se pojave u medijima, a najnovija je da se oglasio blizak rođak popularnog sportiste koji je otkrio nove detalje.

Nekoliko meseci je sedmerostruki prvak Formule 1 bio u komi, a porodica je tužeći magazin "Bunt" otkrila na sudu da Šumaher ne može da hoda ni uz pomoć fizioterapeuta.

"Sud je zaključio da je objava o tome kako Šumaher može da hoda uz pomoć fizioterapeuta neistinita", kratko je tada obrazložio sudija Simone Kafer i dosudila da magazin Šumaherovoj porodici mora da isplati 50 hiljada evra odštete.

Sada je francuski "Paris meč" objavio razgovor s neimenovanim članom Šumaherove porodice koji je potvrdio da legendarni vozač ne može da hoda.

"Svestan je svega. Kada ga u kolicima dovedu do prozora i kada ugleda predivnu panoramu koja ga okružuje, Mihael stalno plače", izjava je navodnog rođaka za francuske medije.

foto: AP

Da podsetimo, švajcarski mediji preneli su da će se porodica jednog od najboljih vozača u istoriji Formule 1 preseliti sa imanja u blizini Ženevskog jezera na Majorku, gde je njegova supruga Korina od predsednika Real Madrida Florentina Peresa navodno kupila luksuzno imanje vredno 30 miliona evra u gradiću Andrać.

Portarpolka porodice Šumaher Sabine Kem negirala je navode koji su obišli svet.

šumaher sa suprugom
šumaher sa suprugomfoto: Profimedia

Šumaher, koji će u januaru 2019. godine napuniti 50 godina, je često letovao na Majorci sa porodicom.

On je 29. decembra 2013. godine doživeo nesreću na skijanju u francuskom Meribelu, posle koje je mesecima bio u indukovanoj komi, iz koje je probudjen u junu 2014. i iz Grenobla je prebačen u Lozanu. On je u septembru te godine pušten na kućno lečenje.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track