OGLASIO SE ATLETIČAR POSLE ŽESTOKOG SKANDALA: Ne znam da li je snimak koji se povezuje sa mojim imenom iz serije u kojoj sam oborio državni rekord!
Foto: Pritnscreen/Facebook

DRUGA STRANA PRIČE

OGLASIO SE ATLETIČAR POSLE ŽESTOKOG SKANDALA: Ne znam da li je snimak koji se povezuje sa mojim imenom iz serije u kojoj sam oborio državni rekord!

Ostali sportovi -

Srpski atletičar Vedran Samac oglasio se posle skandala da su sudije pomerale koplje za obaranje državnog rekorda.

Na državni rekord u bacanju koplja Vedrana Samca bačena je senka regularnosti jer je sudija pomerio koplje nekoliko koraka kako bi došao do rezultata 85,60 metara.

Na snimku koji kruži internetom vidi se kako arbitar, na Mitingu prijateljstva u Sremskoj Mitrovici, pomera koplje za nekoliko metara i zajedno sa kolegom meri rezultat.

"Želeo bih ovim putem, po prvi put da se obratim svima onima koji me prate i da kažem. Sve ovo što se trenutno dešava u mojoj profesionalnoj karijeri predstavlja jedan veoma težak period za mene, jer se stavlja mrlja na sve ono sto sam do sada ostvario I želeo da ostvarim. Ovaj snimak koji se povezuje za moje ime ne znam da li autentičan, da li iz serije u kojoj sam oborio državni rekord (u šta sam više nego siguran, zbog forme u kojoj se nalazim), ali naglašavam ja verujem u državu Srbiju, državne institucije, Atletski Savez Srbije, da će ispitati slučaj i doneti pravednu odluku. Zahvaljujem se na podršci i svim ljudima koji su uz mene", napisao je Samac na svom Fejsbuk profilu.

foto: Pritnscreen/Facebook

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track