Najnovije vesti

CILJ JE JASAN - POSTOLJE! Srbija sa četvoricom veslača na Svetskom prvenstvu u Plovdivu
Foto: VSS

VESLANJE

CILJ JE JASAN - POSTOLJE! Srbija sa četvoricom veslača na Svetskom prvenstvu u Plovdivu

Ostali sportovi

Srpska selekcija na predstojećem šampionatu sveta u Plovdivu nastupiće sa četiri veslača - Marko Marjanović u skifu, Miloš Vasić i Nenad Beđik u dvojcu, kao i Miloš Stanojević u skifu za lake veslače.

"Moje prvo evropsko finale u skifu i peto mesto u Glazgovu ubrizgali su mi injekciju samopouzdanja i dodatne energije. Iza mene je period odličnih treninga. Sa velikim motivom sam odradio sve planirano i maksimalno spreman očekujem start šampionata", izjavio je Marjanović za sajt VSS.

Vasić i Beđik žele u sedmo uztastopno finale u poslednje dve godine.

"Otkako Vasić i ja zajedno veslamo u dvojcu, ovo će biti najjače Svetsko prvenstvo. Očekuje nas veoma zahtevna i teška regata. Bez obzira na to, ulazimo sa ciljem da stignemo do postolja", izjavio je Beđik.

foto: Veslački Savez Srbije

Stanojević takođe poručuje da je maksimalno spreman.

"Konkurencija će biti na najvišem nivou, a ja ću se potruditi da idem iz trke u trku i da u svakoj budem na visini zadatka", istakao je srpski reprezentativac.

Sva tri srpska čamca startuju u nedelju - prvi će se na stazi u kvalifikacijama naći Stanojević, od 8,30 sati, dvojac Vasić - Beđik vesla od 10.05, a Marjanović od 11,25. sati.

kurir.rs / Tanjug 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...