ORLOVI OPTIMISTI PRED SP: Mi smo kandidati za osvajanje titule prvaka sveta
Foto: AP

NAŠI ODBOJKAŠI STARTUJU U SREDU

ORLOVI OPTIMISTI PRED SP: Mi smo kandidati za osvajanje titule prvaka sveta

Ostali sportovi -

Odbojkaš Srbije Uroš Kovačević ocenio je danas da je njegova ekipa među kandidatima za osvajanje Svetskog prvenstva u Italiji i Bugarskoj.

"Očekujemo mnogo, mi smo kvalitetna reprezentacija, koja je to pokazala prošle godine, kada smo bili treći u Evropi. Izmakla nam je pobeda protiv Nemačke u polufnalu. Mi smo jedni od favorita za osvajanje Svetskog prvenstva. Očekivanja su velika", rekao je Kovačević, preneo je Odbojkaški savez.

Odbojkaši Srbije u seriji od tri poraza, Amerikanci su vezali pet pobeda. i favorite su sa kvotom 1,50. Pogledajte i druge kvote MOZZART kladionice za utakmicu između SAD i Srbije.

Odbojkaši Srbije u sredu od 20.30 u Bariju počinju takmičenje na Svetskom prvenstvu utakmicom protiv selekcije SAD.

"Konkurencija je prejaka kao i poslednjih godina, šest, sedam reprezentacija su kandidati za osvajanje turnira. Potrudićemo se da doguramo što dalje, nadam se do medalje, a zašto ne i zlatne. Ali, konkurencija je jaka, moramo biti na zemlji, da igramo utakmicu po utakmicu", naveo je Kovačević.

Svetsko prvenstvo održava se u Bugarskoj i Italiji, a Srbija će u Bariju igrati u Grupi C sa SAD, Rusijom, Australijom, Kamerunom i Tunisom.

(Beta, Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track