Najnovije vesti

GRBIĆ POSLE POBEDE NAD TUNISOM: Kao da su igrali s rancem od 15 kilograma na ledjima
Foto: FIVB

SLEDI AUSTRALIJA

GRBIĆ POSLE POBEDE NAD TUNISOM: Kao da su igrali s rancem od 15 kilograma na ledjima

Ostali sportovi

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je danas da nije zadovoljan izdanjem svoje ekipe u prvom setu protiv Tunisa i istakao da sada jedina preokupacija nacionalnog tima treba da bude pobeda protiv Australije za tri boda.

"Objektivno, mislim da je Tunis najslabija ekipa u našoj grupi i ideja je bila da danas odigraju oni igrači koji nemaju baš puno prilika jer sam se nadao da ću da vidim mnogo veću... neću da kažem želju, jer oni žele da igraju, ali su bili toliko stegnuti i van ritma, izgledalo je kao da igraju sa rancem od 15 kila na leđima...", rekao je Grbić, prenosi Odbojkaški savez Srbije.

Odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je drugi trijumf na Svetskom prvenstvu, pošto je danas u Bariju pobedila Tunis sa 3:1 (20:25, 25:20, 25:21 i 25:20).

Posle gubitka prvog seta Grbić je morao da promeni skoro celu postavu.

"Problem je u tome što nama svaki set znači prolaz dalje jer prenosimo bodove i ja baš nemam vremena da čekam da vidim da li će situacija da se 'raskravi'. Morao sam da zamenim kompletnu postavu i da odigraju igrači koji treba da igraju i sutra i koji treba da odigraju protiv Rusije", rekao je Grbić.

"Nisu bili ni blizu svog najboljeg nivoa", dodao je selektor Srbije.

Srbija će sutra igrati četvrti meč u C grupi, protiv Australije, od 20.30.

"Mi idemo korak po korak. Nemamo luksuz da razmišljamo o Rusima, mi sutra moramo da razmišljamo o tome da pobedimo Australiju za tri boda. Ne znam kako, ali moramo da ih pobedimo za tri boda i to je jedina naša preokupacija", rekao je Grbić.

(Beta, Foto: FIVB)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...