ZLATNI POJAS: Bokseri Srbije na pripremama u Rumuniji
Foto: Profimedia

ZLATNI POJAS: Bokseri Srbije na pripremama u Rumuniji

Ostali sportovi -

Bokserska selekcija Srbije trenutno je na zajedničkim pripremama i sparinzima sa selekcijom Rumunije u sklopu priprema za prestižni turnir "Zlatni pojas".

U Bukureštu su članovi A tima Nikola Ristić, Djorđe Bujišić, Petar Stošić, Petar Prokić, Stefan Panić, Stefan Gavrilović i trener Slobodan Kostić.

"Velika stvar je što sada naši bokseri imaju mogućnost zajedničkih priprema i sparinga sa kvalitetnim selekcijama u Evropi, pa će ovo biti prilika da steknu međunarodno iskustvo, osvajaju medalje i pripremaju se za Evropsko prvenstvo sledeće godine. Naše rezultate ćemo meriti pobedama u ringu i medaljama na velikim takmičenjima, sve ostalo su suvišni komentari. Bokseri sada imaju vrhunske uslove, opremu, suplementaciju, stručni i lekarski nadzor, tako da je vreme za velika dela", izjavio je selektor bokserske selekcije Srbije Tomislav Antelj.

Istovremeno, B ekipa putuje u Rusiju u bazu Čehov, gde će u sklopu sporazuma sa Ruskom bokserskom federacijom trenirati sa njihovim nacionalnim timom i pod patronatom ruskog selektora Eduarda Kravcova.

Kurir sport/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track