CARICE: Nastavlja se pobednički niz Srbije na SP!
Foto: FIVB

na redu su japanke

CARICE: Nastavlja se pobednički niz Srbije na SP!

Ostali sportovi -

Sjajne devojke selektora Zorana Terzića pokušaće da ostvare i osmu uzastopnu pobedu na Mundijalu protiv domaće selekcije.

Prema ocenama stručnjaka i navijača, srpske odbojkašice su u dosadašnjem toku svetskog šampionata u Japanu pokazale najkvalitetnije partije o čemu svedoči i izjava selektora Nemačke da su se njegove izabranice morale suočiti sa pravom muškom odbojkom igrajući protiv Srbije u prethodnom kolu.

Selektor naših odbojkašica Zoran Terzić kaže da mora biti zadovoljan kvalitetom mečeva i ostvarenim pobedama u sedam utakmica, ali da najteže tek sledi u sredu u Nagoji protiv Japana (12.20) i Holandije.

Odbojkašice Srbije sjajno igraju na Svetskom prvenstvu, a kvota da će osvojiti zlatnu medalju trenutno je 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Svetsko prvenstvo u odbojci.

- Ima tu još nekih stvari koje možemo popraviti, ali kako smo igrali dosad na šampionatu, moramo, generalno, biti zadovoljni. Protiv Nemica smo odigrali jednu dobru utakmicu, kakvih nismo imali previše na ovom svetskom prvenstvu, pa će nam puno značiti za nastavak takmičenja, pogotovu za naredna dva meča, najteža u grupi.

U narednu, treću fazu SP plasiraće se po tri najbolje plasirane ekipe iz obe grupe. U grupi F trenutno borbu za tri pozcije vode Italija (21 bod), SAD (19), Kina (18) i Rusija (18).

D. P.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track