VALJEVO RUTINSKI DO BODOVA: Novi Pazar poražen u tri seta na svom terenu!
Foto: Reuters

superliga

VALJEVO RUTINSKI DO BODOVA: Novi Pazar poražen u tri seta na svom terenu!

Ostali sportovi -

Odbojkaši Novog Pazara poraženi su večeras na domaćem terenu od Valjeva 014 sa 0:3 u setovima (21:25, 22:25, 20:25), u utakmici petog kola Superlige.

Do četvrtog uzastopnog trijumfa u elitnom rangu goste je predvodio Branislav Radović sa 14 poena, a sledio ga je Nikola Ražnatović sa 13.

Saša Popović upisao je osam, Ognjen Duduj i Dušan Lopar po sedam poena, a Uroš Bulatović tri poena za novog superligaša iz Valjeva.

"Velika pobeda, ali treba reći da domaćinu nije bilo lako bez Aleksandra Blagojevića i Alekse Polomca. Hvala publici na srdačnom dočeku, uvek su bili uz mene i dok sam bio u Pazaru. Razmišljamo samo o prvoj narednoj utakmici, a u narednom kolu dolazi nam Crvena zvezda", rekao je trener Valjeva 014 Saša Stefanović.

Vanja Eremić bio je najefikasniji kod Pazaraca sa 17 poena, devet je dodao Marko Radosavljević, a po pet Igor Subotić i Vuk Milutinović.

Osamnaestogodišnji debitant na poziciji korektora Samed Halilović dodao je četiri, dok su Benjamin Daca i Nikola Živanović uknjižili po tri poena za Novi Pazar.

"Nismo izgubili zbog neigranja Blagojevića i Polomca već zbog činjenice da nam je u nekim situacijama nedostajalo malo više hrabrosti protiv odličnog Valjava 014. Servis nas nije služio, a rival je mnogo bolje blokirao. Idemo dalje, za tri dana sledi zaostali meč u Požarevcu", kazao je trener Pazara Hamza Zatrić.

Pred oko 350 gledalaca, utakmica u dvorani Pendik trajala je sat i 19 minuta.

Posle nekompletnog kola, Valjevo 014 je na drugom mestu sa četiri pobede i porazom, dok osmoplasirani Novi Pazar ima skor 1/2 i dve utakmice manje.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track